Säätila vastaan mielentila featuring Päivän asu

Noo, onkos tullut talvi nyt kesän keskelle, laitetaanpas lämpöhuovat myös pikkulintujen poikasille. Facebookseinä täyttyy Jack Nicholsonin lumikinosmemeistä, Ned Stark-säätiedotuksista, etelään sopivasti matkustaneiden vahingoniloisista hihkauksista ja lumiauratwiittauksista. Okei, satoi räntää, mutta mitäpä tuosta.

Sään äkillinen viileneminen osui sikäli sopivaan saumaan että Tukholman reissun ja sitä edeltäneen, kesälomia ennakoivan, hulinapressiviikon jälkeen on hyvä paneutua taas oikein ajatuksella opinnäytetyön tekemiseen. Eikä salille raahautuminenkaan tunnu hullummalta ajatukselta ulkolämpötilan keikkuessa kymmenen asteen tuntumassa.

Ja oli minulla kolmaskin syy ilahtua äkillisestä takatalvesta. Nimittäin järkevä mahdollisuus käyttää syksytakkiani* ennen lokakuuta. Se on kurkistellut kaapista iloisen keltaisena mustien, vihreiden ja hiekansävyisten takkieni joukosta, sillä en ole raaskinut viedä hänen kuninkaallista söpöyttään kellariinkaan. Päässä soi Joka pikku ötökällä rusetti on hännässään ja rusetteja tekisi mieli ripotella kenkien ja takin lisäksi vielä hiuspannan, korvakorujen ja vyön muodossa asuun. Ei, homma ei koskaan karkaa käsistä...

Sukkahousuja ei sen sijaan ollut lainkaan ikävä, kiskoin ne jalkaani varsin pitkin hampain. Mutta kun pihalla ei oikeasti tarjennut valkoiset kalkkunasääret vilkkuen, pahus vieköön. Ja housuja ei voinut laittaa siksi, että Monkista reissulla ostettu mekko piti saada pukea päälle. Äidille ehdinkin jo fiilistellä mekon nerokkaita hihoja, jotka ovat riittävän väljät, peittävät allit ja ovat kuitenkin kivan näköiset. Tahdon lisää pikkuhihallisia söpöysmekkoja kaappiini.

Kaulassani mönkivä krokotiilieläin on niin ikään matkalta mukaan tarttunutta materiaa. Jaksan toistuvasti huvittua siitä, etten mukamas aikuisena ihmisenä malta jättää joitain uusia hankintoja odottelemaan sopivaa käyttöhetkeä, kuten mekon tapauksessa tulevia sukujuhlia, vaan kaikki täytyy ottaa heti käyttöön.

Löytyykö teistä muita kaikki käyttöön heti nyt-tyyppejä?
Tunnustatteko vaihtaneenne uudet kengät tai vaatteet käyttöön joskus jo kaupassa?

Mekko ja kaulakoru: Monki / Sukkahousut: H&M / Kengät: Ostettu häihin enkä muista mistä
/ Takki: Sheinside (*saatu blogin kautta)

2 kommenttia artikkeliin “Säätila vastaan mielentila featuring Päivän asu

 1. Nam mikä asu! Aivan ihana yhdistelmä! 🙂

  Jos joskus käy niin hyvä tuuri, että löydän joka kantilta sopivat kengät niin laitan ne jo kaupassa jalkaan jos hetki sen muuten sallii.

  • Kiitos!
   Uskoisin erityisesti tuon pitsihepeneen päätyvän varsin kovaan käyttöön jatkossa.

   Kiva että joki muukin saattaa hassahtaa uutuuksien välittömään käyttöönottoon. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *