Taidearvonta

Muistatteko vielä Suuren taidearvonnan?
Tuolloin arvoin uraansa aloittelevan kuvataiteilijan uniikin maalauksen sekä kolme taidejulistetta. (Nyt ei yhtään Uniikkimemeä kommentteihin, senkin humoristit.) Sain sittemmin Sanna-Maijalta muutamia taidejulisteita käytettäväksi itse tai arvottavaksi. Ja mielelläänhän arvon teille jotain kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Nyt minulla on käsissäni seitsemän, entistäkin hienompaa, uudella painokierroksella tahkottua taidejulistetta, jotka on on painettu A3-kokoisille papereille ja tehty Sanna-Maijan taideteoksista, kuinkas muutenkaan. Julisteiden teosten nimet ovat (kuvajärjestyksessään) Uneton, Pöllöapina, Siamilainen, Valkoinen vinttikoira, Katti, Pukki ja Portti. Taiteilijan omat kuvat printeistä löytyvät täältä.

Jos haluaisit voittaa jonkin näistä julisteista koristamaan kotiasi tai vaikka annettavaksi lahjaksi, kommentoi tähän postaukseen, minkä julisteen haluaisit voittaa.  Arvonta päättyy juhannuksen korvilla eli 20.6.

Tuttuun tapaan blogin Facebook-seuraajat saavat kaksi arpaa. (Jos siis koet seuraavasi blogia Facebookissa, huikkaa siitä kommentissa.) Facebookin puolelle on tulossa kesäkuun aikana pari pientä arvontaa ja sitä kautta pystyy muutenkin seuraamaan joitain sellaisia välittömiä tunnelmointeja sekä kuva- ja tekstijuttuja, jotka eivät koskaan päädy blogiin asti.

Sanna-Maijan nettisivut ja Sanna-Maija Facebookissa

42 kommenttia artikkeliin “Taidearvonta

  1. Upeita, uneton ja valkoinen vinttikoira on lempparit. Jos voittaisin valitsisin varmaan unettoman koristamaan olkkaria tai makkaria..

  2. Portti, TOU-DEL-LA-KIN!! Passais hyvin kersan huoneeseen, ei ihan sitä perinteisintä lastenhuonetaulumatskua, mutta eipä sellaset meille sovi muutenkaan.

  3. Ensimmäinen, onko tuo nyt sit antilooppi vai mikä… ihana!! 🙂 toisaalta R2D2 olisi mahtava olla kodin seinällä… 😀

  4. Hups, melkein meinasin missata tämän arvonnan kun en heti luettuani kommentoinut!
    Tuo katti on kyllä niin hieno, mikä ei varmaan ole yllätys minun sanomanani… Vaikka hienojahan nämä on kaikki 🙂

  5. Valkoinen vinttikoira on hieno, kelpaisi! Kuten myös Uneton. Valkoinen vinttikoira! Uneton! Valkoinen vinttikoira! Äh… Valkoinen vinttikoira!

  6. Jos voitan, valitsen Uneton -teoksen. Univaikeuksista kärsivänä teoksen nimi ja rauhallisuus kolahtaa erittäin paljon. Ja toki Uneton sopisi asunnon väreihinkin! Osallistun kahdella arvalla, kun kerta siellä FB:ssäkin tykkään/seuraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *