Tukkanuottasilla

Olen soutanut ja huovannut päässäni taas tovin… kuontaloani koskevien kysymysten parissa. Olisi ihanaa antaa tukka täysihoitoon kampaajalle, mutta se tarkoittaisi joistain kesäkuulle suunnitelluista menoista luopumista, joten joudun todennäköisesti tyytymään vain leikkaukseen ja värjäämään tukkaa itse railakkaamman pinkiksi.

Suurinta pohdintaa on kuitenkin aiheuttanut, jälleen kerran, juurikin leikkaus. Mies vastustaa sivukaljuja ja
-siilejä viimeiseen hiussuortuvaan asti. Eipä sillä, että tämän mielipiteellä olisi tässä asiassa loppupeleissä merkitystä. Itsekin vierastan kyllä hieman ajatusta ihan lyhyistä sivuhiuksista, mutta parin sentin mittainen tukka on jo ihan eri asia kuin parin millin tukka. On se tarkkaa!

Ihan lyhyessä sivutukassa olisi se hyvä puoli että pidemmäksi jäävät osat voisi värjätä ja sivutukan kasvaessa se saisi jäädä omalle värille, samoin kuin pidemmän osan juurikasvu. Näin aukeaisi ensimmäinen varteenotettava mahdollisuus, noin kymmeneen vuoteen, kurkistaa, minkä värinen tuo oma, alta puskeva kuontalo, oikeastaan onkaan.

Olen saanut teiltä aikaisemminkin erittäin arvokkaita näkemyksiä ja vinkkejä hiusmallipingpongiini, joten iskekää mailoinenne mukaan tähänkin erään. Viimeksi joku ehdotti rouva Becksin polkkaa, mikä osoittautuikin oikein mieleiseksi ideaksi ja päätyi leikkaustuoliin asti valokuvana.

Joten kertokaa, ehdottakaa tai teilatkaa:
Tasaväristä tukkaa vai selvästi eripituisia osuuksia omalla värillä höystettynä?
Purkkapastellia vai punkimpaa otetta? 

 

12 kommenttia artikkeliin “Tukkanuottasilla

 1. Mun mielestä sulle sopisi tuollainen vaalea violetti väri.
  Sellainen laventeli. Sitä en tiedä, kuinka helppo sellainen väri on saada nykyisen pinkin jälkeen :).

  Ja mä en suosittelu sivukaljua tai -siiliä. Koska jos siitä haluaakin eroon, ei kasvatusprosessi ole kaikista mukavin ja nopein. Mutta mun mielestä sulle muuten kyllä sopisi joku sellainen leikkaus, missä toinen puoli olisi pidempi kuin toinen, tai vaikka edestä paljon pidempää kuin takaa. Ehkä just vähän kun nuo kuvissa esiintyvät vaaleat liilat hiukset, muttta hieman pidempinä sekä edestä että takaa. Saikohan tästä selvää :)?

  • Laventeli olisi ihana, mutta kuten sanottua, varmaan aika työn ja tuskan takana right now. Ja kallis eli ei pysty.

   Sivukaljun poiskasvatusprosessia kirosi juuri yksi kaveri livenäkin, joten kaljua/siiliä tuskin tulee, mutta aika isoja pituuseroja varmaankin.

  • Toi ruskea on aika lähellä sitä pituutta, mitä sivuille haluaisin – hyvä havainnekuva, kiitoksia!

   Muista osa oli aika hauskastikin mukana silloin kuin hain polkkapituutta, mutta nyt niistä osa on liian pitkiä. 🙂

 2. Mä tykkään nimenomaan noista sivukaljuista sun muista. Mun mielestä sun kropalla (tisseillä) on varaa mennä vähän rajummalla tyylillä, kun naisellisuutta on muuten ihan riittämiin 😉
  Noi muut on liian tyttömäisiä, plää.

 3. Äänestän tuota mallia, missä nainen on peilin edessä. Se on aika tasapainoinen ja näyttää helposti ”laitettavalta”, moni muu noista, sekä kommenteissa linkitetyt on sellasia että kuvan tulokseen päästääkseen täytyy näpertää vessassa vahan ja lakan kanssa jokunen tovi.

  • Optimaalisen ”kesätukan” ideaan ei ehkä tosiaan sovi parikymmentä grammaa hiusvahaa ja puolen tunnin värkkäys. Eli helppoa mallia haetaan, onneksi kampaajani tietää etten ole hiusten laittamiseen paneutuvaa tyyppiä, joten hän viimeistään karistaa epärealistisimmat suunnitelmat!

 4. Tuo toiseksi ylimmän rivin vaalea lila on itseasiassa aika hauska väri ja leikkaus on kiva, on riittävästi volyymia laittaa eri tavoilla jos jaksaa ja joutaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *