Voita Apple-TV ja 6kk Netflixiä!

Saan arpoa (uhkaavasti sateiselta näyttävän) juhannuksen ja toivottavasti löhöaikaa sisältävien kesälomapäivien kunniaksi teille kuusi kuukautta Netflixin käyttöaikaa sekä Apple-TV:n.

Olen käyttänyt Netflixiä nyt vuoden päivät ja sieltä on tullut katsottua ainakin Supernaturalia, Gossip Girliä, Bonesia, Modern Familya, New Girliä sekä Netfilxin omista sarjoista Orange is the New Blackiä ja Hemlock Growea. Tarjontaahan olisi vaikka millä mitalla, mutta kohtuullisen reipas opiskelutahti, lapsi ja urheiluhommat ovat pitäneet televison katsomiseen käytettävissä olevan ajan varsin maltillisena.

Laaja tv-sarjavalikoima, kasa elokuvia ja yllättävän kattava tarjonta lapsille suunnattuja ohjelmia ja eturivin lastenelokuvia ovat pitäneet meidät tilaajina. Tosin lapsemme ei ole vielä jaksanut kiinnostua monien kehumista Late Lampaista, My Little Ponyista, Mansikka Maijoista tai Pikku Prinsessoista vaan pysyttelee vannoutuneena Muumien tapittajana. Pikkuhiljaa lapsen makukin laajentunee ja siihen asti äiti voi katsoa salaa lastenohjelmien ja -elokuvien puolelta Urheaa, Anastasiaa ja Avataria. Krhm.

Apple TV on pieni, noin sadan euron arvoinen, ihmelaatikko, jonka käyttöönottoon tarvitsee vain kaksi piuhaa: virtapiuhan ja televisoon tungettavan johdon (jotka tulevat luonnollisesti mukana paketissa). Apple TV:n avulla Netflixin katsomiseen ei tarvitse erityistä netti tv:tä vaan Netflixiä voi katsoa television kautta. (Ei enää läppärin ruudulta tihrustettuja sarjoja, jee!)

Apple TV:n kautta pystyy myös toistamaan vaikkapa iPhonelta tai iPadiltä löytyviä kuvia, videoita tai musiikkia: Youtube, Vimeo ja verkon elokuvavuokraamot, lomakuvat, ja uusimmat pelit – pieneltä näytöltä suurelle näytölle ja kaiuttimille.

Voit osallistua arvontaan kertomalla kommentissasi, mitä sarjoja tai elokuvia katsot tai katsoisit Netflixistä. Arvonta päättyy 30.6. (Totuttuun tapaan blogin Facebook-tykkääjät saavat kaksi arpaa. Muistathan siis mainita kommentissasi osallistuvasi kahdella arvalla, jos seurailet blogia Facebookissa.)

Arvonnan tarjosi Netflix.

50 kommenttia artikkeliin “Voita Apple-TV ja 6kk Netflixiä!

 1. Meille, meille! Haluaisin Netflixin lastenohjelmien takia, mutta meillä on jo HBO eikä olla vielä raaskittu irtisanoa sitä, kun sitten jäisi kesken seuraamamme sarjat.

 2. Tervetuloa meille! 🙂 Olen kaikkiruokainen sarjojen suhteen, mutta tällä hetkellä meillä on kesken Supernatural.

  Lukijana myös fb:n kautta, eli kahdella arvalla mukana! 🙂

  • Hävisi tekstiä…TV:ssä näin sarjasta mainoksen ja kyllä kiinnostaisi katsoa! Kahdella arvalla olen mukana, tämä olisi todella tervetullut meille

 3. Jos voitto osuisi kohdalle lapset saisivat tutustua lastenohjelma tarjontaan kun taas mami katsoisi minkälainen sarja on orange is the new black. Kyseisen pokkarin ostin eilen mökki lukemiseksi..

 4. Kahdella arvalla mukana! Ei hitsi tää ois mahtava voittaa. Suunnitelmissa on ollut ostaa ko.vempain ni helpottuis sarjojen katsominen yms.
  Netflixin suosikki on tällähetkellä orange is the new black. Kun aikaa on niin leffojakkn tulee katsottua ja pienimmäinenkin jaksaa hetken jotain lastenohjelmaa jo seurata.

 5. viimeksi ku meillä oli netflix katottii paljon leffoja ja sit dexteriä,breaking badia ym…lapsi katto pikku prinsessaa,mansikka marjaa ja ja…voitas haluta netflix takas joten mukana tosin vaan yhdellä arvalla..

 6. Mahtava arvonta! En tiedä mitä sarjoja siellä näytetään mutta jos löytyy The walking dead, Game of thrones ja true bloodia nii niitä seuraisin ehdottomasti! Yhdella arvalla mukana 🙂

 7. Meille tuo! Lastenohjelmia varmastikkin katsottaisiin. Greyn anatomia on oma ja miehen lemppari 😉 CSI kuuluu myös omiin lempisarjoihin ja tietty House, Hostages, Prison Break, ER, L-koodi, TwinPeaks! Siinähän noita, voisin myös harkita katsovani Desperate Housewives -sarjaa (en oo ikinä kattonu kyseistä sarjaa, mies on 😉 ) Ja yks joka kiinnostaa kovasti on Silta-sarja. Eli käyttöä sille Netflixille ois paljonkin!
  Leffoja tulee harvemmin katottua, koska allekirjoittanut tuppaa nukahtamaan joka kerta kun leffaa katsotaan…
  Kahdella arvalla mukana.

 8. Orange is The New black olisi heti ensimmäisenä listalla. Paljon sarjoja tulee muutenkin seurattuaan niin Netflixistä löytyisi sellaisia joita en ole vielä kerinnyt katsoa kokonaan.

 9. Katselen sieltä sadepäiville aina leffoja, mutta jotenkin nuo rantakelipäivätkin tulee vietettyä sisällä Netflixiä katsoen. Harmi vaan, että Netflix-tilaukseni loppuu jo ihan tämän kuun lopussa. Joten tämä tulisi paremmin kuin tilaukseen. 🙂

 10. Me saatiin juuri ensimmäinen oma televisio, joten meitä tuo palkinto ilahduttaisi kovin! 🙂 Olemme tihrustaneet eri tv-sarjoja läppäriltä jo reilun vuosikymmenen, joten nyt olisi kiva saad laitteet kuntoon ja kunnon tarjonta sarjoista saataville! Katsoisimme Orange is the the blackiä (kehuttu paljon!), Modern familyä ja leffoja. Lapsia tietenkään unohtamatta!!

 11. Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan. Mieluusti katsoisin Orange is the new black – sarjaa, niin kovasti olen kuullut sitä kehuttavan.

 12. Ehdottomasti mukana, vaikka ehkä olisi parempi ettei netflixiä saisi, ettei liikaa jumiutuisi television ääreen.. Mutta katsoisin ainakin Orange is the new black:iä ja elokuvia ja… 🙂

 13. Meillä katsotaan tosi paljon netflixiä. On katsottu mm. Breaking bad, orange is the new black, weeds, house of cards… ja elokuvia tietty kans. Tää ois ihan huippu palkinto. Itse tihrustan aina ipadin näytöltä kun ei ole raaskittu ostaa tuota appletv tä.

 14. Katsoisin ehdottomasti Orange is the new black-sarjaa, siihen kun ei pääse käsiksi muualla ja kehuja olen kuullut kovasti! Kiva arvonta, hyvää jussia 🙂

 15. Huikea arvonta, ihan ehdottomasti olen yhdellä arvalla mukana ja toivon onnen osuvan kohdalleni! :)))
  Olen kuullut Netflixista paljon hyvää, mutta en ole meille sitä raaskinut ostaa. Katsontaan pääsisi varmasti lastenohjelmat, meille aikuisille elokuvat (vuokraamot ja elokuvissa käynti kun on lapsitrion myötä arjen kiireissä jäänyt, joten tämä elokuva-osuus olisi siis se meidän juttu). 🙂

 16. Ei hajuakaan mitä sieltä mahtaa löytyä mutta kaikkia kivoja sarjoja katsoisin, täytynee tutustua palveluun! 🙂 kahdella arvalla mukana!

 17. Yhdellä arvalla mukana! Netflixiä käytettäisiin varmaan eniten lasten ohjelmiin ja elokuviin. Viaplay just loppui ja nyt ois tarvetta vaikka sille netflixille!

 18. Mahtava arvonta! Meillä katsoisi koko perhe Late Lammasta koska se on aivan paras. Itseäni voisin sivistää Orange is the new blackillä, josta en ollut aiemmin kuullutkaan…

 19. Muistaakseni siellä oli muitakin mielenkiintoisia sarjoja, mutta ehdoton ykkönen ois Bones. Sen viimeisimmät kaudet on näytetty telkkarissa jotenkin niin oudosti että missasin ne. Toi on niiiin hyvä sarja (ja Boreanaz nuoruuden ihqufavoritenäyttelijä 🙂 ).

 20. Pakko osallistua ku tässä just kiroilin, etten pääse Orange is the new blackiin käsiksi! Katoin ekan tuotantokauden veljen telkkarista ja jäin pahemman kerran koukkuun. Ylipäätään ois ihanaa pitkästä aikaa töllötellä sarjoja ja leffoja.

 21. Haluaisin nähdä sen Orange is the New Black ja sitten aloittaisin Greyn anatomian ekasta jaksosta jos löytyy valikoimasta. Siinähän Se kahden viikon kesäloma meniskin mukavasti.

 22. Ois mahtimukavaa tutustua Netflixiin. Ilmeisesti olen onnistunut elämään jossain pimennossa tai samoamaan jossain takamaastossa, koska en ole kyseisestä koskaan kuullutkaan – ennen tätä viikkoa ja kyläilyä perheessä, jossa sellainen jo oli. Onneksi perheemme tuleva tokaluokkalainen osaa sivistää äitiä näissä asioissa ja se ois meille kuulemma must. Ehkä sen avulla säästyisi siltä ainaiselta ”kaikki aamupiirretyt kouluaamuilta on nauhoitettava” – keskustelulta ja katsoisimme sieltä niitä piirrettyjä tilaisuuden tullen. Seuraan fb blogia, joten kaksi arpaa 🙂

 23. Breakind badia seurasin sieltä, kun se minulla oli pari kuukautta 🙂 Yhtä mielenkiintoisen kun löytäis niin kiva 🙂

 24. Tää olis kyllä niin tervetullut meille. Lapselle lastenohjelmia ja vanhemmille supernaturalia. 🙂
  Seuraan myös facebookissa. 🙂

 25. Orange is the new black!! Huippu, kohta vaan kakkostuottis jo katsottu 🙁 oon yrittäny säästellä sitä 😀
  Ja kaksi arpaa

 26. Mää kattosi Vampire Diariesii, True Blodii ja Moonlightii. Leffoista Twilightii!!! Vampyyrit on ihqui! Pliis Edwart turn me!

 27. Breaking Bad ja OITNB viimeksi katsotut. Netflixistä toistaiseksi ollut käytössä vain lyhyitä kuukausijaksoja. Jumitun sarjojen katsomiseen ihan totaalisesti ja muu elämä menee ihan retuperälle.

 28. Tämähän sattui sopivasti. Olen jo pitkään halunnut päästä katsomaan Orange is the new black:ia, joten jos voitan, niin sitä alan seuraamaan. 🙂 Kahdella mukana! Ja hyvää juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *