Yksi synttäriasu ja kuvia kuluneilta viikoilta

Sillisalaattipostaus, hupsistarallaa.
Olen hillonnut kuvakirjastossa muutamia viime viikkoina otettuja kuvia, joista ei ole riittänyt jutunjuurta kokonaisiksi postauksiksi, mutta jotka olen halunnut jakaa kanssanne kuvauksina pienistä hetkistä, joista kesän alkumme on koostunut.

Mukaan mahtuu kolmivuotissynttäreiden kissamekkoasu, lapsen leikkejä iltatilaisuudessa, tyylikkään bloggaajan värimätsätyt kynnet ja ihana raskausyhteensopiva maksimekko, veneen ohjaamisesta haaveileva norpanpoika, yksinvaltiatar, suloinen hymykuoppakyynärpäinen pikkuneiti ja juhannuskukkia.

Kesäkuu on kulunut kavereita tavaten, hyvän seuran ja ruoan, elvytetyn treenaamisen, pääkaupunkiin ja lähiseuduille suuntautuneiden matkojen sekä lapsen kanssa puuhaamisen merkeissä. Olen hengittänyt sisääni niin saaristoluonnon kuin kaupunkimaisemienkin kauneutta ja iloinnut myös omien ja lapsen vaatteiden valitsemisesta sekä muiden asujen ihastelemisesta.

Taas aivan erilainen kesä kuin koskaan ennen, sanoisin varovaisesti että tähän mennessä ehkä jopa paras kaikista. Ei siis ollenkaan pöllömpi huuhkaja, kuten isäni sanoisi.

5 kommenttia artikkeliin “Yksi synttäriasu ja kuvia kuluneilta viikoilta

    • Se on osa Marimekon yöpukua. 😀
      Marimekon yökkäritkin on usein niin paksua kangasta, että voi käyttää ihmisten ilmoillakin. Setissä on siis tuo pitkähihainen ja saman kuosin leggingsit, hintaa taisi olla kolmisen kymppiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *