iAccessorise eli luurin uudet vaatteet

Uusi omppuperheemme jäsen, latauspisteessään kellotteleva allekirjoittaneen iPhone 5s, kaipailee kaverikseen suojakuorta. Kiittelen ahkerasti palvellutta ja nykyään edesmennyttä Pantonekuortani siitä, että iPhone neloseni on edelleen pääpiirteissään hengissä, pudottuaan muun muassa kuusi kerrosväliä porraskuilua alaspäin, pyörän kyydistä, useaan otteeseen pöydältä sekä muutaman kerran taskuista…

Noh, lyhyesti sanottuna suojakuori on käytössäni pakollinen lisävaruste ja keräsinkin muutaman suosikin Etsyn loppumattomalta tuntuvasta valikoimasta harkittavaksi. Näistä pitäisi lähteä karsimaan ja voi että tekee tiukkaa. Mainio esimerkki ensimmäisen maailman ongelmista, eikös?

Auttakaa silti naista mäessä ja kertokaa, löytyykö näistä selvää yleisön suosikkia?

10 kommenttia artikkeliin “iAccessorise eli luurin uudet vaatteet

  1. Ah, ei tarvitsisi kauan miettiä. Keksikuoret! Hyvänä kakkosena vesimeloni 😛 jostain syystä rakastan kaikkea ruoaksi naamioitua, korviksista kauppakasseihin, avaimenperiiin ja nyt myös ilmeisesti kännyköihin 😀

    • Muhunkin kyllä vetoaa usein kaikki ruokajutut, ei tartte olla edes mikään ihan ilmeinen juttu niinkuin omenan muotoinen laukku vaan esim. tuttu, mielikuvia herättävä pakkaus riittää. Makee:n Kettukarkkipussukat esimerkiksi nappaavat kovaa!

  2. Mä ottaisin ehdottomasti vesivärit! Tosi herkku:) Tarvisin muuten itsekin Samsungilleni suojakuoren – se tippuu melkein joka päivä lattialle…

    • Mäkin oon ihan krooninen puhelimenpudottelija ja luulen kuoren pelastaneen luurin kolhuilta kerran jos toisenkin. Tämän hintaiseen laitteeseen siis aika tarpeellinen hankinta!

  3. Puffetti, Disney tai koira päätyis omaan luuriin. Mulla on eBaysta tilattu pöllökuori, jota kersa aina käy ihastelemassa ”pövvö, äitin pujiji”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *