Reiska tässä moi

Mökillä ollaan. Suurimman osan päivästä hommailimme jotain. Mies jatkoi polkuprojektiaan tasoittamalla rinteeseen lapsen rantaleikkien vahtimiseen tarkoittua levikettä, johon saa mahdutettua rantatuolit. Lapsi pesi meressä hiekkaa, kiviä ja rantakenkiään. Kaverini lauren- (haha, legendaariset IRC-Gallerian nimimerkit) keräsi mustikoita piirakkaa varten sekä makasi aurinkotuolissa ja minä reiskailin.

Tasohiomakone lauloi, pölyä leijaili ilmassa ja kellastunut, lakattu, mäntyinen pirttipöydän penkki sekä tummanruskeaksi maalattu sohvapöytä saivat kokea sisustushimoisen naisen raivon. Wishmaster ja Bad Company pauhasivat ja sormia, alaselkää sekä olkapäitä alkoi pakottaa tuntikausien hinkuttamisen jäljiltä.

Uusimman sisustusprojektini ei etene seinien, katon tai lattian maalaamiseen asti tänä kesänä, ajallisista ja rahallisista syistä johtuen, mutta ainakin voin aloitella projektia suunnittelun ja huonekalujen raikastamisen merkeissä. Ja kylläpä tekee hyvää! Mieskin tunnustaa projektin edut; Kun sisustettavia neliöitä ilmaantui äkkiä lisää, omaa asuntoa ei tarvitse laittaa lähiaikoina remonttiin ihan vaan sisustamisen ilosta…

Pyysin miestä ottamaan videon mammakalsari-farkkupaita-hiomislookistani ja kunnostuspopituksestani, mutta tämä oli niin tempautunut polkuprojektiinsa, ettei muistanut koko asiaa – kenties meidän kaikkien onneksi.

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Reiska tässä moi

  1. Hehee… irc-galleria <3 Pidän edelleen galleriatunnuksia, jotta voin näyttää ihmisille vanhempia kuviani. Ne on kyllä kultaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *