Päivän asu: The Islander

Päivän asua pukkaa; Hengailin yllätysmökkireissulla suurimman osan ajasta samassa mekossa, joka tuleekin sattuneesta syystä näkymään myös useammassa postauksessa, kuten uusimmassa 52 viikkoa-kuvasarjassa (tosin vain vilaukselta).

Kyseinen trikoomekko vaan sattuu olemaan tosi mukavan vilpoinen päällä, hyvän mittainen ja kuosiltaan kiva sekä helposti yhdisteltävissä erilaisiin asusteisiin. Ei paha suoritus kympin mekolta! Varsinkin kun mekossa on sen verran vahva boheemimeininki, ettei pieni kuluminen tai pesussa haalistuminen paljon menoa haittaa. Ainut miinus on taskujen puuttuminen, mikä näkyy näissäkin kuvissa pienenä yksityiskohtana…

Mökillä olen paikannut räjähtänyttä naamaa ja tukkaa perinteisesti kasalla koruja eikä tämä reissu ollut poikkeus. Lindexiltä löytyy usein kivoja, kieputettavia rannekoruja ja molemmat kieputuskorut, kaulakoru sekä rukousranneke ovatkin juuri Lindexin valikoimista. Yksittäisrannekorut, mekko, olkaimettomat bikinit sekä kreolikorvakorut ovat totuttuun tapaan H&M:ltä.

Mitäs tykkäätte asusta, hobo vai boho?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *