Mihin tänä syksynä rakastuisi?

 

Oma vastaukseni on tällä hetkellä aika selvä. Nimittäin Mainion uusiin vaatteisiin – sekä lasten että naisten puolelta. Lapsellamme on tällä hetkellä vain yhdet ruutuleggingsit ko. merkiltä, mutta läppärin näyttöä muisuttava kristallipalloni säteilee siihen malliin, että pikapuoliin kaapista saattaa löytyä muitakin vaatekappaleita.

Jos olette onnistuneet ohittamaan kaikki mainiot hehkutukset lastenvaateasioihin vihkiytyneistä blogeista, joiden uhri minäkin tässä asiassa olen, Mainioon voi tutustua yrityksenä sekä vaatteiden tuotanto-olosuhteiden osalta täällä. Eli ei siitä sen enempää. Josko sitä piipahtaisi verkkopankissa kurkistamassa, onko lastenvaatekassaan salaperäisesti ilmaantunut lisää roposia…

Pyyteettömästi ihastunein terveisin, teidän
Norppaemo

 

4 kommenttia artikkeliin “Mihin tänä syksynä rakastuisi?

  1. EN KESTÄ MITEN IHANIA! Klikkasin nettikauppaan huolettomasti, koska arvelin noiden naisten tunikojen olevan aivan liian kalliita opiskelijabudjetille, jolloin saisi mielenrauhan välittömästi. MUTTA ne onkin hyvin kohtuuhintaisia, ottaen huomioon ettei ne tule mistään hikipajalta. Eli mitäköhän kaikkea sitä joutuu tilaamaan kun opintotuki kilahtaa tilille viikon päästä oijoi. Niin ja aika söpis torkkupeittokin tuolla olis.

    • Joo ei niitä Suomessa tuoteta, mutta ainakin prosessia seurataan ja on sertifikaattia sun muuta, että sinällään lohdullisemmat tuotanto-olosuhteet kuin monissa, saman hintaluokan vaatteissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *