SNEAK PEAK

Täällä on täysi juhlakoristeluhässäkkä päällä. Viikon kouluhommat on vähän pakostakin taputeltu, koska viikonloppuna on luvassa synttärijuhlallisuuksia sen verran jatkuvalla syötöllä. Pian myös miehen ja tämän siskon laajamittainen kokkausprojekti pyörähtää käyntiin keittiössä. Sotku siis kasvaa hetken ja huomenaamulla siivotaan. Puuh, maanantaina olen todennäköisesti onnellinen juhlista, mutta kaipaan pari lepopäivää järjestelyjen jäljiltä!

Ihanaa viikonloppua, palailen vähintään juhlatunnelmien, todennäköisesti muidenkin juttujen tiimoilta taas huomenna! 

 

14 kommenttia artikkeliin “SNEAK PEAK

    • Siinä on pari ajan myöten varastoon ostettua julistetta Allpostersista, yksi tyhjennysmyynnin ilmainen mallikappalelöytö, muutama kaverin maalaus, ihanan HelloAochin (Lilystä tuttu) grafiikkaa, pari matkamuistoa ja sitten omia töitäni. Eli lyhyt vastaus: Vähitellen kasattu. Ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *