Viimeisiä viedään

Opinnäytetyötä korjaillaan enää yhtenä tai kahtena viikonloppuna, kevään harjoittelustakin sain viimein opintopisteet ja kunhan opinnäytetyön pisteet napsahtavat verkkoon lokakuun lopulla, on opinnoista jäljellä enää viitisenkymmentä opintopistettä. Toukokuussa voin toivottavasti siirtyä hakemaan töitä, nauttimaan kesästä ja maalaamaan mökkiä.

Opintojen loppusuoran tai ainakin viimeisen pururadan kaarteen näkyminen on aikamoinen motivaatiopotku takalistoon; Loput nyt kiskoo vaikka verenmaku suussa ja valoläikät silmissä vilisten. Tosin sehän edellyttää, että pääsen vielä jäljellä olevista viidestä kurssista läpi kunnialla.

Täytynee siis hakea jääkaapista lisää kolaa ja palata Juhilan seuraksi peiton alle. Kirjasta on vasta kuudesosa kahlattu läpi ja se pitäisi lukea tänään ja huomenna loppuun. Ai miten niin kohtuullisen monta usemman kirjan tenttiä osuu alkusyksylle? Onneksi sentään kuvissa esiintyvä assari ei ole tällä hetkellä pöllyttämässä tenttikirjapinoa tai hommista ei tulisi yhtikäs mitään…

Löytyykö linjoilta muuten muitakin opiskelijoita?
Olisi kiva kuulla, mitä opiskelette ja oletteko mahdollisesti jo alanvaihtajia, gradujen tai lopputöiden kanssa painiskelevia vaiko vasta opiskelut aloittaneita.

 

2 kommenttia artikkeliin “Viimeisiä viedään

  1. Muutama kk sitten löysin blogisi, ja siitä asti olen kovasti sympannut elämäntapaasi, asennettasi ja tiettyä herkkyyttä käsitellä vaikeitakin juttuja kauniisti. Täällä siis (välillä) opiskeleva kahden pikkuisen äiti, usein samoin ajatuksin kuin sinäkin siellä. Välillä ajatellut, olemmekohan ihan kollegoita, sosionomeja, ja kirjapinon kuva vain vahvisti epäilykseni:) mutta kerro toki itsestäsi vain se, minkä koet tarpeelliseksi. Saman verran opintoja jäljellä täälläkin, paluu koulun penkille taas tammikuussa. Tsemppiä alkaneeseen loppurutistukseen! Vaikutat hienolta ihmiseltä 🙂

    • Olenkin joskus, kun joku on kommenteissa asiaa kysynyt, maininnut opiskelevani sosiaalialaa; Ei se mikään salaisuus ole, mutten ole myöskään tuonut ns. työminääni sen ihmeemmin esille blogiin. Syistä, jotka kenties oman alan kautta helpostikin tulevat mieleen. 🙂

      Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanasta kommentista sekä tsemppiä loppurutistukseen sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *