Gagamaista sunnuntaina!

Luvassa on jälleen hieman erikoisempaa asusettiä, tovi sitten julkaistun maya-henkisen asun kaveriksi; Kaverin ja tämän seurustelukumppanin synttäreillä oli Lady Gaga-teema ja täytyyhän teemajuhliin aina pukeutua asianmukaisesti, eikös? 

Koska olen seurannnut Lady Gagan uraa lähinnä sen alkuvaiheissa, ammensin asuinspiraatiota Pokerfacen musiikkivideon mustasta korkeakiiltoisesta asusta sekä mieleeni iskostuneesta asukokonaisuudesta, jossa ladylla oli yllään pelkkä body, korkeat korot sekä tyköistuva bleiseri.

Lisäksi vähän kreisiasusteita wanhojentanssihanskojeni ja megakorun muodossa sekä lastenosastolta löytynellä naamiolla. Tukkaakin pöyhin tavallista isommaksi, kuten osa instagram-seuraajista ehti jo noteerata. Olin itse asuun ihan tyytyväinen, mutta mitäs te sanotte: Tuleeko asusta Lady Gaga-mielleyhtymiä?

Housut ja kaulakoru: Lindex / Bleiseri, naamio ja body: H&M / Iltapukuhanskat: Stockmann / Korkokengät: Ikivanha ostos Lontoon kivijalkakaupasta
 

8 kommenttia artikkeliin “Gagamaista sunnuntaina!

  1. No wawawumwum! Todella toimiva. Siis sä oot niin inspiroiva, miten osaat pukea vartalos tosi rohkeasti ja imartelevasti hitto soikoon nahkaleggareihin ja mikäliebodyyn! Oot niin kuuma että huhhelishuijaa.

  2. Wau! Mä kyllä ihailen sun rohkeutta puketua kaikenmaailman asuihin..ite en ikinä uskaltais/kehtais lähteä tollasessa asussa ihmisten ilmoille..

    • Mun piti hipsutella juhlapaikalle Helsinkiin junalla ja ratikalla. Onneksi oli polvipituinen maihinnousutakki eli asusta näkyivät vaan kiiltopöksyjen lahkeet ja kengät. Eli kanssakulkijat säästyivät teema-asun herättämältä hämmennykseltä.  : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *