Pullantuoksuista lauantaita!

Hyvää kansallista korvapuustipäivää itse kullekin!

Minulle selvisi pari vuotta sitten Ruotsissa jo viime vuosituhannelta alkaen vietetyn kanelbullens dagin rantautuneen myös Suomeen. Ja mikäs siinä, sillä vanhempieni luona on leivottu allergiaystävällisiä korvapuusteja säännöllisesti ja ne ovat uunituoreina melkoista herkkua. Kyllä sitä pölhömpiäkin juhlapäiviä löytyy, jos ikuiselta herkkusuulta kysytään.

Mies on niin tarkka leipomustensa ulkonäöstä, että kotonamme on hamillisen harvoin tarjolla noita kanelisia herkkuja, sillä ne eivät yleensä läpäise miehen ulkonäkökriteerejä ainakaan vieraille tarjottaviksi. Mutta onneksi on pakasteallas ja tämän korvapuustipäivän tapauksessa Vaasan lähettämästä pullakorista säästetyt pullat. Lisäksi laitoin tämän vuoden puolivakavissaan otettavalle työlistalle ylimääräisten projektien sarakkeeseen korvapuustien leipomisen opettelemisen…

 

2 kommenttia artikkeliin “Pullantuoksuista lauantaita!

  1. Mä voin opettaa, jos joku muu tekee taikinan :D. Se vaivaaminen on kyllä terapeuttista, mutta sen kaivaminen kynsien alta ei oo.. x)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *