Mistä kuumia miehiä suihkuseuraksi, sänkyyn tai käsipuoleen?

Naureskelin itsekseni, kun mietin, millaiseksi puolisoni naama venähtäisi, jos hän huomaisi sänkyyn sujahtaessaan satiinilakanoista kurkistavan viriilin miehen nahkahousuissaan tai nappaavansa suihkun jälkeen käteensä pyykeen, jota koristavat komeat uroot. Tosin jos minulta kysytään, haluaisin pyykeeseeni kokovartalokuvan pyyhkeen täydeltä mitalta!

Jos ette muualta mediasta, kuvista ja hienosta alustuksestani sitä keksineet, Finlaysonin Tom of Finland-mallisto on täällä! Nyt on kyllä joululahjojen keksiminen tehty helpoksi: Ekointoilija-kaverille kangaskassi, treenaajasisarukselle hikipyyhe ja appiukolle tyynyliina.

Enkä muuten keksi mitään syytä sille, miksi tämän viikonlopun jutut ovat olleet vähän levottomia – palataan sille siveelliselle asialinjalle ihan pikapuoliin?

Mitäs sanotte, osaisitteko itse nukkua tiukkapöksyisillä komistuksilla koristelluissa lakanoissa?

 
// Kuvat: Finlayson // Ihan pyytteettä hehkutettu, jos mietitte.

 

18 kommenttia artikkeliin “Mistä kuumia miehiä suihkuseuraksi, sänkyyn tai käsipuoleen?

 1. Musta noi on kamalia 😀 Idea ja ajatus hyvä mutta toteutus eieieiei, en vaan tykkää. Ehkä tommonen viiksekäs, ylilihaksikas seilorityyli ei oo mun juttu 😀

 2. ”Appiukolle tyynyliina” ..ai että, tulikin heti mieleeni oman appiukkoni ilme, jos tuollaisen tyynyliinan kaivaisi juolupaketista, priceless! 😀 

  • Mulla nousi mieleen täsmälleen samanlainen kieltämättä melko hauska kuva päähäni! 😀 Tosi siisti idea, mutta harmi kun sen verran hintavia, että mun budjetilla tuon hintaisten pussilakanoiden on oltava jotain klassista kuosia, johon ei varmana kyllästy. 

   • Mulla on ihan sama juttu pussilakanoiden kanssa… Ei näillä tuloilla vaan pysty. Mutta kangaskassi olisi kyllä aika mainio ostosten raijaamiseen!

 3. Hyi yäk! Nyt menee meidän talouden kaikki petivaatteet vaihtoon, ei yhtään Finlaysonia meille, ajatelkaa lapsia, poistun sivun tykkääjien joukosta!!!!” Ihmisten reaktiot Finlaysonin facebook-sivulla….. Ilmeisesti niitä miehiä piukoissa pöksyissä ilmestyy kaikkiin Finlaysonin lakanoihin yhtäkkiä tämän malliston julkaisemisen jälkeen?

  • Joo joku linkkasi tuon minullekin Fb:ssä ja mietin, että mikä ihme porukkaa oikein vaivaa. On Finlaysonilla mielestäni ollut rumia kukkakuosejakin, mutta en ole alkanut paiskomaan lapselle ostettuja Aappa-lakanoita parvekkeelta alas boikotiksi rumaa kukkaketokuosia vastaan. 😀

  • Hyvä hyvä! Pitäisi ainakin olla myös laaukkaat lakanasetit, vanhemmillani on vuosikertalakanoita samalta valmistajalta, useamman vuosikymmenen takaa. 🙂

 4. Mä vähän petyin, että ne oli noita ikonisempia juttuja, kun Finlayson olisi voinut ottaa niitä överi-ironisia suomalaisromantiikkaa kuvaavia juttuja.

  Nimim. ”Team Lumberjack forevah”

 5. Mä jo muualla valitinkin pettymystäni kuosiin: noin väkevästä aineistosta olisi saanut niiiin paljon tyylikkäämmän lopputuloksen! Esim. juurikin kokovartaloseilorikylpypyyhe olisi ollut hauska. Haluaisin tukea lempparitaiteilijaa (no, sen perikuntaa), mutta hmm, ei taida pystyä. Kauppakassejakin on jo monta…

  • Vaadimme kokovartaloseiloripyyhettä! 

   Ja tuo em. tukkijätkäkuvasto olisi kanssa makea valmisverhossa, kosken kuohut jne. 

   Osaisiko joku kankaanvalmistukseen ja kuoseihin perehtynyt kertoa, voisiko pienten kuvioiden syy piillä alkuperäisten teosten koossa ts. ei tarpeeksi pikseleitä tms.?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *