MUCH WOW

Minun piti kirjoittaa tänään vain asiallinen yleisjuttu eikä sen kummemmin fiilistellä tätä Perhe-kategoriaa ja Etusivun uudistusta. Mutta kun tekee mieli hehkuttaa ainaisen narinan sijaan niin hihkutaan vielä hieman…

Joten kiitos Lilyn Toimituksen tiimille perheblogien potentiaalin tunnistamisesta ja huomioimisesta myös käytännön tasolla. Sekä tietenkin lukijoille, kollegoille ja blogin kautta saaduille ystäville! Teidän ansiostanne tämä on niin kivaa kuin se on, vaikka harvoin kiittelenkin. (Kuten edellisessä jutussa totesin.)

Siellä se on, minun naamani Perhe-kategorian alla omassa pallurassaan. Jee! Näillä on hyvä jatkaa!

7 kommenttia artikkeliin “MUCH WOW

  1. Voi että, kiitos kaunis phocahispida! Ja olihan tää ny jo aikakin 🙂

    Ja koskapa etusivu näyttää rullailevan ja olemme lukeneet tusinoittain aivan sydäntälämmittävän mahtavia lilyläisten postauksia tänään niin nyt mekin painuimme nukkumaan – öitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *