Päivän kysymys: Kuinka monta bloggaaja-opiskelijaa ja nörttimiestä tarvitaan vaihtamaan valaisin?

Siinä ne nyt ovat, lastenhuoneen uudet koristukset. Kattolamppu menee vaihtoon, samoin yksi julisteista. Mikäs siinä, mutta jännityksellä seuraan, kuinka kauan niiden saamisessa paikalleen tuleekaan viemään. Nämä kun tuppaavat olemaan projekteja, joiden aikaan saamisessa kestää ja kestää. Työnjako on seuraava: minä kehystän julisteen ja mies kiinnittää valaisimen. 

Viihdytän joskus itseäni veikkaamalla, mihin mennessä saan minkäkin homman aikaiseksi (tai vastaavasti, milloin mies ottaa itseään niskasta kiinni ja tekee jonkin askareen). Esimerkiksi viimeisimmät esseet veikkasin saavani valmiiksi kuluneen perjantain kello kuuteen mennessä, mutta pieleen meni, sillä deadline siirtyi iltakuudesta vasta sunnuntaihin.

Ottaisin mielelläni vastaan valistuneita arvauksia siitä, milloin valaisin keikkuu paikallaan ja juliste on kehyksissään – veikatkaa jotain! Esimerkiksi jouluaattona, ensi vuonna, huomisiltana tai juhannukseen mennessä voisivat olla kukin yhtä valideja veikkauksia. Myös jokeriarvaukset kuten joku muu kiinnittää lampun lopulta, kun vaimo hermostuu, kelpaavat. 

Juliste: Lahjapaperiarkki Kööpenhaminan Urban Outfittersistä /
Valaisin: Tigerin maapallolamppu on mallikappale, joka päätyi minulle blogin ja monen mutkan kautta

P.S. Lähimmäksi veikannut voittaa jotain kivaa, en tosin ole vielä keksinyt mitä. 

5 kommenttia artikkeliin “Päivän kysymys: Kuinka monta bloggaaja-opiskelijaa ja nörttimiestä tarvitaan vaihtamaan valaisin?

  1. Jos julisteelle on kehykset jo olemassa, niin tän kuun aikana. Jos ei ole, niin ennen joulua.

    Veljes ripustaa lampun ennen uutta vuotta.

  2. Uuden vuoden jälkeen todennäköisesti. Ehkä 6.päivä! Koska olette tehneet uuden vuoden lupauksen asiasta ja kestää muutama päivä sulatella asiaa. 🙂

  3. Optimistina veikkaan, että lamppu on katossa viimeistään sunnuntaina 30.11. ja juliste on kehyksissään viimeistään sunnuntaina 7.12. Siis tänä vuonna 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *