JOULULOMA <3

Hain lapsen iltapäivällä päiväkodista juostuani ensin aamupäivän asioilla. Ehdimme leikkiä ja pakkailla kotona hetken ja tovi sitten lapsi suuntasi Fammulleen yökylään. Huomenna saamme siis nukkua tavallista pidempään eli ainakin yhdeksään!

Edelleen puolinuhainen, mutta ennätysajassa siedettävään kuntoon toipunut Norppaemo suuntaa seuraavaksi puolisonsa, veljensä ja miehen siskon kanssa herkkupurilaisille sekä katsomaan Hobitin kolmannen ja viimeisen osan. Melkein treffi-ilta, mitä nyt puoli sukua on mukana – täysin suunnitellusti tosin.

Lapsella alkoi lähes kuukauden mittainen joululoma ja itsekin ajattelin tämän loma-aikana väsätä kouluhommia vain parin yövuoron ja esseen verran. Jälkimmäisistäkin kieltäydyn ottamasta stressiä vaan panostan nyt ennen joulua reissaamiseen, läheisten kanssa ajan viettämiseen, liikkumiseen ja hyvin syömiseen. Eikös kuulostakin melko toimivalta suunnitelmalta?

Sanoinko jo että loma. Jee!

P.S. Pahoittelut instalaatuisista kännykkäkuvista, mutta näinä pimeinä päivinä hovikuvaajani on aniharvoin arkena paikalla päivänvalon aikaan enkä itsekään roiku jatkuvasti kotona silloin.

Mekko: Äidin vaatekaappi – H&M / Koru: Glitter (saatu) / Juurikasvu: Omaa tuotantoa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *