She’s sweet as pie but if you break her heart she’ll turn cold as a freezer

Katie haastoi minutkin vilauttamaan jääkaappimme ovea. Aika hauska haaste, vastapainona jo tutummiksi tulleille laukku- tai nakunaamahaasteille!

Omassa kylmäsäilytyspömpelissämme ei kuitenkaan ole samalla tavoin nähtävää kuin monien muiden jääkaapeissa, joiden ovia koristavat matkamuistot, erilaiset tiedotteet, muistilaput ja lukujärjestykset. Tuohon kiiltäväpintaiseen kalusteoveen kun ei saa magneetteja kiinnittymään eivätkä teippi- tai sinitarravirityksetkään oikein tahdo pysyä siinä paikallaan. 

Siksi kuvissa näkyy jääkaapin lisäksi myös liesituulettimemme, joka – toisin kuin jääkaapin ovi, on metallia. Siihen tapaakin kertyä erilaisia kuitteja, valokuvia, maalauksia ja lippulappusia sen perinteisemmän ilmoitustaulu-jääkaapin edestä. Tällä hetkellä esillä on lapsen maalauksia sekä resepti-, muumi- ja kierrätysnäppäimistömagneetteja, pari hauskaa mainosta ja pölyä. Paljon pölyä. Tiedänpä mitä pitäisi saada tänään aikaiseksi…

Miltä teidän jääkaappienne ovet näyttävät? Linkatkaa, kertokaa tai jakakaa kuva!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *