Kiviset ja soraset sentään – aika mainio kevätmallisto

Oi iloa, nyt löytyi jotain aika herkullista! Mustavalkoista, graafista, virityssurinaa, kivipisaroita, harmaan sävyjä ja rennonpehmeitä malleja. Äidille ja lapselle. Okei meni vähän hehkutuksen piikkiin, mutta kai sitä saa vähän suomalaista vaatemerkkiä fiilistellä, kun kerran tykkää…

Yhtä asiaa kuitenkin kaipaisin, nimittäin samaa meininkiä, iloa ja liikettä myös aikuisten puolen mallikuviin kuin mitä vaikkapa Mainion verkkokaupan etusivun kuvarullan lapsilla on. Mielikuva hyvästä olosta vaatteessa välittyy jo mallistokuvista ja jos malleja masentaa, miksi ostaa itselleen moinen vaate?

P.S. Tiedättekö mitä uusi mallisto meinaa – no tietenkin edellisten ihanuuksien löytymistä alennuksesta. Taisipa Kuutillekin lähteä tilaukseen ainakin pari isommallekin lapselle sopivaa collegepuseroa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *