Arkikauneutta eli tänään kotona

Kun oma naama on mallia perjantaijumitus ja päivän asuna toimivat löysä t-paita sekä shortsit…

Kun tietokoneella on auki kolme lähdemateriaalina toimivaa PDF-tiedostoa, sängyllä retkottaa levällään pari alan lehteä ja Wordissä komeilee melkein valmis, vihoviimeinen koulutyö, alkaa kodin kuvaaminen vaikuttaa lounastauolla hyvältä idealta. 

Näiden kotikuvien myötä toivotan itse kullekin rentouttavaa, tasoittavaa tai vaihtoehtoisesti energisoivaa ja railakasta viikonloppua, jokaiselle oman makunsa mukaan. Itse pääsen viettämään viikonloppua ei-niin-rentouttavissa merkeissä eli partiotaitokisoissa taitojaan mittelevän seikkailijajoukkueen saattajana. Onneksi tänään on luvassa sitäkin lötkömpi ilta ystävän ja lettukasan seurassa sekä saunavuoron merkeissä. Tasapaino ennen kaikkea!

 

4 kommenttia artikkeliin “Arkikauneutta eli tänään kotona

  1. Sun tyyli sisustaa näyttäis todennäköisesti melkoiselta sekasotkulta jollain toisella, mutta sulla se näyttää pelkästään todella upealta ja boheemilta! 🙂

    • Heh, kiitos!
      Onhan tässä sisustamisessani kieltämättä sellainen ”make it up as you go”-meininki, mikä välillä hirvittää itseä(kin) 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *