Viikon parhaat eli katso ainakin nämä

Aloitetaan ilmeisimmästä eli alkuviikosta elokuvateattereihin rantautuneesta Avengers Age of Ultronista; Elokuva oli viihdyttävä, eikä väkisin liian pitkäksi ja toiminnalla tukkoiseksi venytetty. Se oli myös ennalta tuttuja hahmojen tarinoita entisestään laajentava sekä katsojan hahmoihin aikaisemmin perehtymisen oletuksella vitsien ja herjojen osalta ratsastava.

Heikkoutena ehkä se, ettei yhdenkään hahmon tarina edennyt valtavia harppauksia eikä kenenkään psykologiselle maaperälle pysähdytty turhan pitkäksi aikaa. Toisaalta muutamat sivurooliin aikaisemmin jääneet hahmot saivat lisää kontaktipintaa ja ruutuaikaa.

Mutta jos suinkin siedät supersankarielokuvia ylipäätään, tämä kannattaa katsoa. Ja tietysti rakastaa Purppuranoi… okei, ei se vain toimi suomeksi, Scarlet Witchiä. 

Haluaisin jakaa näin Partioviikon kunniaksi yhden hauskimmista viime aikoina löytämistäni blogeista eli Pahempi Lippukunta-blogin, jossa kuvataan (lähes) aikuisen partioharrastajan arkea gif-tekstipäivitysten kautta.

Jaettavat tehtävät eli ”nakit”, lippukunnan pyörittämiseen liittyvä paperisota, kohtaamiset nuorempien partiolaisten kanssa ja metsäerotiikka tulevat blogin kautta tutuiksi myös ei-partiolaiselle. Jos siis haluat kurkistaa aikuisen aktiivin sielunelämään, klikkaa itsesi tänne.

Ja sitten on tietysti Dorian Pavus; Sarkastinen, loistavalla tyylitajulla varustettu, sulava, viiksekäs, lojaali ja auttamattoman hyvällä huumorintajullaan ilahduttava hahmo. Jota muuten sopii syyttää siitä, että tein häviävän lyhyen pelihistoriani ensimmäisen miespuolisen hahmon. Tirsk.

(Kannattaa hypätä videossa kohtaan 0:45)

Mitkä asiat pääsisivät teidän Viikon parhaat-listallenne, mitä viihteeseen tulee? 
Tv-sarjat, elokuvat, kappaleet, levyt, pelit, yhtyeet tai sarjakuvat… Saa ja pitää vinkata!

 

 

4 kommenttia artikkeliin “Viikon parhaat eli katso ainakin nämä

 1. Temptation Island :DD 

  En tiedä mitä teen, kun se loppuu. Saan varmaan normaalin elämän takaisin ja palaan ”laatusarjojen” pariin. Esim. Walking dead ja Hell on wheels. 

  • Laitetaan harkintaan – meillä kun ei ole telkkaria niin Suomi-sarjoja (enemmän tai vähemmän viihteellisiä) tulee katsottua tosi vähän… :s

 2. Mä viihyin erittäin hyvin tuon Age of Ultronin parissa. Oli yksi parhaista ja hauskimmista superhero-leffoista tähän mennessä.:) 

  Britti-ja rikossarjojen rakastajana ilahduin suuresti kun löysin Netflixistä Above Suspicion-sarjan. Kolme seasonia hurahti alle viikossa 😀

  kolmas vinkki olkoon pädipeli, kitä ollaan nörtin kanssa iltaisin pelattu: Galaxy trucker! Rakenna oma avaruusaluksesi ja lennä sillä avaruuden halki. Kuljeta kamaa ja alieneita ja anna meteoripilvien pommittaa alus atomeiksi. Samalla pitää tietysti kilpailla siitä kuka saa ajaa ekana maaliin, jos sinne asti edes pääsee.

  • Hyvä että tykkäsit niin en ole ainoa, vähän ristiriitaisia arvosteluja on saanut, mutta mulle kyllä nappasi – varmaan taustalla se, että olen katsonut hahmojen ”omia” leffoja, aiempia elokuvia ja sitten lukenut jopa kröööh sarjakuviakin.

   Kaikki Netflix-vinkit laitan erityiselle tsekkaa nämä-listalle, kun sieltä on vaan niin helppoa testata uusia juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *