Festareille tai kesän juhliin

 

Jos lähtisin mihinkään festareille kesällä, suuntaisin Flow:hun kuuntelemaan Florence + The Machinea. En ole koskaan kyseisissä kekkereissä piipahtanut, mutta nyt todellakin houkuttaisi – kukkaiskone kun on ollut soittolistojeni vakiokauraa reilun parin vuoden ajan ja edelleen jotkin kipaleet saavat kylmät väreet kipittämään kyljistä niskaan asti.

Festarityyleistä on tullut tyyliblogien ja ketjuliikkeiden(kin) lempilapsia hippivaikutteineen, hapsuineen, sulkineen, isoine hattuineen, virkattuine bikineineen ja ihomaalauksineen… noh melkein kaikella kevyellä, kesäistä meininkiä ja huolettomuutta alleviivaavalla tai tavoittelevalla kuvastollaan. 

Ihan sitä kivointa, valkoista tylliunelmaa en kuitenkaan pölyäville festarikentille ottaisi ja kerran hartiani menneiden vuosien Ankkarockissa polttaneena suojaisin ihoa myös hieman bikineitä peittävämmillä vermeillä. 

Mutta jos en tänäkään vuonna tule koluamaan musiikkitapahtumia niin juhlia pukkaa senkin edestä. Kevääseen ja kesään mahtuu tavallisten vappujen ja juhannusten lisäksi viisikymppiset, useammat synttärit, kandikahvit, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset ja kenties parit remonttipippalotkin.

Massiivinen juhlamekkovarastoni päässee siis tehokäyttöön ja juhlatyyleihin on kiva hakea inspiraatiota uutuustuotteita selailemalla, vaikkei mitään päätyisikään ostamaan.

Mikä on teidän keväänne tai kesänne kohokohta pukeutumisrintamalla: Suosikkiyhtyeen keikka, häät, sukujuhlat vai kaverusten kaupunkiloma?

 

Kollaasien vaatteet ja asusteet: H&M ja Lindex

Yksi kommentti artikkeliin ”Festareille tai kesän juhliin

  1. Biitsikesä! Mä RAKASTAN sitä, kun päälle voi sujauttaa vain kaftaanityyppisen mekon, eikä muuta tarvita – ei asusteita, ei kenkiä, vain rusketus ja merisuolaiset kiharat viimeistelevät lookin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *