Oh God. I have a type.

Täydensin viime viikolla vaatekaappiani rennon oloisella, pitkähihaisella ja syntymähikiselle tarpeeksi ohuella paidalla. Sujauttaessani sitä vaatekaappiini, huomasin paidan pääsevän kahden lyhythihaisen pallopuseron, pallohameen ja pikkupilkullisen mekon seuraksi.

Apua! Mitä pitäisi tehdä, jos on selkeästi obsessoitunut pallokuosisiin vaatteisiin?

Ja mikä väri, kuosi tai -malli saa teidät ihastumaan vaatteisiin luvattoman paljon ja kerta toisensa jälkeen?

 

14 kommenttia artikkeliin “Oh God. I have a type.

 1. Mustat vaatteet. Ostan aina välillä jotain värillisiä ilopilkkuja/toppeja/paitoja, jotten ois aina niin synkkä. Mutta silti jos kattelen jotain vaatteita ja vaihtoehtona on musta, ostan sen. 

  Enkä siis ole mikään gootti/hevari 😀 

  • Mulla on melkein päinvastainen ongelma; Kun kaipaisin kaapistani ns. yleispätevää mustaa vaatekappaletta, löytyy vaan vihreitä ja sinapinkeltaisia ja punaisia ja…. 😀

 2. Kaikki vaaleanpunainen saa mun harkintakyvyn sumentumaan. 😀 Löytyy laukkuja, takkeja, aurinkolaseja ja koruja, jotka on kaikki samaa sävyä.

  • Jes! Pinkki huudettu! Mulla oli nimittäin pitkään pinkkikammo ja mietin, että kuka ne kaikki pinkit jutut ostaa, mutta viime vuosina pinkinsietokykyni on kasvanut pikkuhiljaa… Ehkä joskus vielä kokopinkki vaate? 

  • Mulle on jotenkin iskostunut vaakaraidan välttely alitajuntaan, vaikka justiinsa joku aika sitten kommentoin vaakaraidan lihottavuudesta selittävälle äidilleni, että ruoka lihottaa eikä raidat. 

   Voisi ehkä haastaa itsensä löytämään kaappiinsa enemmän kuin yhden raitavaatteen. 😉

 3. Pallokuosi täälläkin, mutta valkoisena tummansinisellä pohjalla, mustallakin käy. Olen tosi tarkka sen kuosin kanssa, saan näppylöitä kun näen vaatteen jossaon liian isoja, tai vielä pahempaa, keskenään eri kokoisia palloja, hrrrr.

  • Mulla on palloa kyllä sinisellä, mustalla ja punaisellakin pohjalla – kaikki käy. Mutta ei tosiaan erikokoisia palloja samassa kuosissa – ei ei ei. ;D

  • Voitte siis kuvitella äidin tuskan, kun tytär 3 vee tulee makuuhuoneestaan pukeutuneena tumman turkoosiin pitkähihaiseen pilkkupaitaan (pilkut n. 6 mm), vaalean violettiin lyhythihaiseen pallopaitaan (pallot n. 1,5 cm), vaaleansiniseen hameeseen, jossa raitojen lisäksi n. sentin palloja, tummansinisiin legginseihin pienillä valkoisilla pilkuilla sekä harmaissa sukissa, joissa himpun alle sentin palloja. Sukat tietenkin vedettynä legginssien päälle, koska jostain oli saanut päähänsä, että sukkalukko on tosi siisti juttu. Mielenkiinnolla odotan kokomustaa aikakautta, jolloin katsoo vanhoja kuvia ”Miksi pakotit mut pukeutumaan noin?! ”…

   Kyllä toi lapsi yhä enenevissä määrin löytää kaapistaan ihan asiallisiakin kokonaisuuksia, mut nää jotkut – huh! Oon jättäny itelleni veto-oikeuden juhlavaatteiden kohdalle sekä tietenkin nyt siihen, että ne vaatteet toiminnalliselta puolelta vastaa sääolosuhteisiin ja käyttötarkoitusta, mut muuten en tohdi oikein puuttuakaan. Tulisi muuten turhan merkitseviä huomautuksia omasta lapsuudesta, ja kait musta ihan kohtuullinen tuli. Prinsessasta seiloriksi.

   • Oijoi, sain pienet myötätuntotuskanväristykset, kun luin tätä lasta päiväkodista hakemaan kävellessäni. Teidän kolmivuotias noudattaa ilmeisesti samaa logiikkaa kuin Kuutti eli kuosin koolla/värillä ei ole väliä, kunhan kaikissa vaatteissa on raitaa/palloa/tähtiä jne… Auts.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *