Päivän asu: Pitsiminareita ja militanttiestetiikkaa

Eilisen asua inspiroi Pauline Léon, ei niinkään ulkonäöllisesti vaan löyhän historiallisesti, koristihan muutoin isoine koruineen, pitsihameineen ja sukkahousuineen naisellista asua epolettimaisilla yksityiskohdilla varustettu, maastonvihreä paita.

Eipä sillä, korkokenkienkin yleisilme on vahvasti uritettuine pohjineen, remmeineen ja nauhoituksineen kaikkea muuta kuin kevyt ja ilmava. Militantti-inspiroitunutta vaate-estetiikkaa feministin niskassa ja aasinsilta on oikeutettu?

Paita: Seppälä / Hame, sukkahousut ja korkokengät: H&M / Kaulakoru: Lindex

 

4 kommenttia artikkeliin “Päivän asu: Pitsiminareita ja militanttiestetiikkaa

    • Kiva että kommentoit – varsinkin kun noin lyhyt hame on itselleni vähän epämukavuusalueella ja on hyvä saada toisia tai kolmansia mielipiteitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *