Laula ihmisille ilosta, laula surusta, laula väreistä maailman

 

Viikonloppu on sekä meidän miniperheemme että laajennetun perheeni osalta häärätty siivoamisen, pihakalusteiden pesun, yleisen etukäteishermoilun, leipomisen, lukuisten kauppareissujen ja säätiedotussivun neuroottisen päivittämisen merkeissä.

Mutta saimme lopulta perheen nuorimmaisenkin konfirmoitua kunnialla. Luoviin toimintoihin painottuneen rippileirin porukka lauloi ja soitti myös konfirmaatiossa; Leirin opetuskin oli eronnut perinteisestä – uutta oli opittu ja omia arvoja pohdittu musiikin, draaman ja kuvataiteen keinoin, mikä kuulostaa mielestäni aika hienolta konseptilta…

Salaattibuffasta, suolaisista piirakoista, lihasta, kalasta ja perunoista sekä järisyttävästä määrästä erilaisia kakkuja saivat toivottavasti niin vieraat kuin juhlan järjestäjätkin mahansa täyteen. Näihin juhliin päättyi koko kevään ja alkukesän mittainen syntymäpäivä-, valmistujais- ja vuosikymmenjuhlien sekä joka sortin kissanristiäisten rupeama. Kyllä tulikin juhlittua eikä tee tiukkaa aloittaa pian arkistakin arkisempi syksy.

 

6 kommenttia artikkeliin “Laula ihmisille ilosta, laula surusta, laula väreistä maailman

    • Se on itse asiassa hiuspanta, jota olen pitänyt aika paljon kaikenlaisissa kemuissa. Sillä kun saa hyvin peitettyä laiskan hiustenlaiton. :DD

    • Joku ~30 henkeä, että oli niitä aika lailla. Syötiin loppuja tänään ja osa kuivakakuista meni pakkaseen. Vähän innostuttiin, kun tuli tehtyä vielä pari maidotonta+gluteiinitonta kakkua muiden lisäksi. 😉

    • On vaan sen verran työlästä ylläpitää punahuulia, että tulee omasta mielestäni turhan harvoin punattu.

      Ja kakkubuffa keräsi kyllä sokerihiirien ja muidenkin suosion. Kokeiluun vaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *