Ya Boy, ain’t nothing but a Malibu Party

IMG_8798 IMG_8786 IMG_8782 IMG_8781 IMG_8777 IMG_8759 IMG_8751 IMG_8750 IMG_8744 IMG_8737 IMG_8741 IMG_8736 IMG_8730 IMG_8734 IMG_8724 IMG_8719 IMG_8722 IMG_8709 IMG_8733 IMG_8699 IMG_8687 IMG_8685 IMG_8682
IMG_8716 (1)

Onhan mökillä vielä kalusteita maalattavana sun muuta, mutta talven aikana olin melkein ehtinyt unohtaa, miten kivalta täällä näyttää. Puhtaat, valkeat lakanat, uunista leviävä croissantintuoksu ja kameran kaukokuvausputken läpi tiiraillut, tyynellä merellä kelluvat sorsat, silkkiuikut, lokit, haapanat ja merimetsot eivät ainakaan vähentäneet zen-oloa.

Viime viikolla tuli tehtyä sairas- ja muiden lomien takia useampana päivänä ylitunteja ja keväthässäkkä painaa toissä päälle, varmasti aina kesäkuun korville asti, joten raikas meri-ilma, aurinko ja edelliskesän remonttiurakan hedelmistä nauttiminen tekevät siis todellakin hyvää.

Ainut harmituksen aihe on se, että mukana on vain oma porukka, joissa ei ole mitään vikaa, mutta parin hyvän ystävän ja näiden mökkeilyavecien jääminen matkasta hieman söi viikonloppufiilistä. Ai miten niin suhtaudun nihkeästi suunnitelmien muuttumiseen? Niinpä.

P.S. Jos luet koneella, selaimessa, klikkaa kuvat suuremmaksi kuvarullaan, saat niistä varmasti enemmän irti!

 

 

4 kommenttia artikkeliin “Ya Boy, ain’t nothing but a Malibu Party

 1. Sinun tyylitaju on jotain ihan käsittämättömän hienoa!
  Olen uudehko lukija joten pahoittelen jos tulee sellainen kysymys johon olet jo vastannut: mistä ammennat visuaalisia ideoitasi? Luetko paljon sisustuslehtiä ”silleen aktiivisesti” vai poimitko vaan ideoita sieltä täältä? Ajatteletko sisustaessasi kokonaiskuvaa vai napsitko kaupasta kivoja esineitä?

  • Kiitos!
   Mökille ei itse asiassa ole ostettu paljoakaan uusia juttuja. Kaikki kalusteet tuota oranssia pikkujakkaraa lukuunottamatta ovat olleet täällä / löytyneet piha-aitoista. Pari pikkukalustetta sain ylijäämänä vanhemmiltani. Sohvapöydän pelastin juhannuskokosta ja maalasin.

   Uutena on hankittu makuualkovin talohyllyt, pari hedelmäkulhoa, osa tyynynpäällisistä, lukuvalot ja ananakset.

   Kaikki muu on omia / saatuja / dyykattuja / varastomökeistä kaivettua ja tuunattua roinaa.

   Yleensä mulla on joku punainen lanka / teema esim. kotona olohuoneessa vihreä + luonnonsävyt ja sellainen snadisti talonpoikais-/industrialhenkinen kalustus, kun taas täällä kaikki lähti parista retrojulisteesta ja värilastuista liikkeelle.

   Aluksi oli vain maalattu sohvapöytä ja pari inspiraatiokuvaa.

   https://ilmansinuaolenlyijya.blogikoti.fi/2014/07/malibu-beach/

   Luen jonkun verran sisustuslehtiä ja -blogeja. Aiemmim paljonkin, silloin kun kaikki sisustusinto ei mennyt kodin remonttityömaalla tai mökillä. 😀 Nyt kun on koko ajan joku nurkka työn alla, täytyy vaan mennä virran mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *