Hippimamma matalapaineissa

Tässä komeilee eilinen ”hipahtava” asukokonaisuus, jossa olen viihtynyt vielätämänkin päivän. Harvinaisen valoisa ilme johtuu eilisen matalapaineen aiheuttamasta järisyttävästä päänsärystä, jollaisia erityinen ilmanpaineiden vaihtelu on tehnyt jo niin kauan kuin muistan. 

Lapsena päänsärky alkoi ensin, sade ja ukkonen seurasivat joskus tunnin päästä, joskus vuorokauden. Osa sukulaisista ja perheenjäsenistä oppi jossain vaiheessa uskomaan ”säätiedotuksiini”. Olettavasti en lapsena roikkunut aina säätiedotuksien aikaan television ääressä saati Ilmatieteen laitoksen sivuillakuikuilemassa painekäyriä, joten lumevaikutuksen voinee sulkea pois selitysten listoilta. Huono olo tuli, vaikka säätila ei olisi osoittanut minkäänlaisia huononemisen merkkejä. Eilen kurkkasin ihan mielenkiinnosta painelukemat ja melkoista notkahdustahan ne näyttivät. Onko muita ilmapuntareiksi tunnustautuvia?

 

(Paljaat jalat kuuluvat kesään ja kotioloissa, myös pihalla hipsinkin useimmiten ilman kenkiä. Maksimekko, hapsutoppi ja huivi H&M, jättikorvakorut GinaTricot.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *