Kun isojalka ja ihmissusi Strömsöön meni

 

 

Koetin saada M:n (2,5kk) käden- ja jalanjälkeä painettua aiemmin mainittuun Minun kirjaani. No jalanjäljet ehkä tunnistaa jaloiksi; kädenjäljestä tuli sotkua ja viidentoista minuutin kirkumisraivari, keltaisia länttejä mattoon, vaatteisiini ja vauvan naamaan.

 

Kuuluuko vähän yli kahden kuukauden ikäisellä muuten olla ainakin 7cm pitkä jalka? Kolme kuukautta vanhemmalla pikkuserkullani on puolitoista senttiä pienempi jalkaterä – edelleen. Ehkä lapsemme ei olekaan ihmissusi vaan isojalka!* Teimme mittauksia ja totesimme, että M:n jalkaterä on yhtä pitkä kuin matka tämän nilkasta polveen.

 

*M:llä on karvoja korvanlehdissä ja ilmiselvät pulisongit. Aivan klassinen vanhan ajan ihmissuden poikanen siis. Nyt ei puhuta mistään öljytyistä Amerikan alkuperäisasukkaista! Jos kaapista katoavat makkarat ja koiranruoat lapsen opittua liikkumaan, tiedämme ketä syyttää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *