Itein

Olen käynyt vähän alle kouluikäisestä asti Keravan kuvataidekoululla kerran viikossa. Tosin Helsingissä asuessamme pidin parin vuoden tauon. Kuvataidekoululla käydään monipuolisesti läpi eri tekniikoita kuten piirrustusta, maalausta akvarelleilla, peiteväreillä ja öljyväreillä, korutöitä, animaatiota, grafiikan eri variaatioita ja keramiikkaa. Näistä koen olevani kaikista heikoimmillani juuri keramiikassa, joten ihmettelen, että sain kerrankin aikaan jotain, mitä edes kehtaan pitää esillä. Tässä on yksi savityöni, josta tavallaan pidän sen rouheudesta huolimatta.

Säilytän siinä yleensä Kalevala Korun Vanamo-sarjan korujani. Pidän itse hopeakoruista jopa enemmän, kun ne ovat hieman tummuneet, joten annan niiden päästä kosketuksiin huoneilman kanssa. Olen saanut Vanamo-korvakorut rippi-, rannekorun ylioppilas- ja kaulakorun syntymäpäivälahjaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *