Eteinen osa 2.

Sain viimein aikaiseksi yleiskuvattua eteistä. Eteisemme voisi olla erittäin käytävämäinen, onhan sen kautta kulku molempiin makuuhuoneisiin, olo- ja kylpyhuoneseen sekä keittiöön. Eteisestä on kuitenkin aikanaan tehty niin leveä, että täysisyvät vaatekaapit, jotka toimme tilaan remontin yhteydessä, mahtuvat hyvin aukeamaan ja tilaa jäi vielä senkille, jonka laatikoihin saa säilöttyä pipot, hanskat, villasukat, säärystimet ja M:n tumput, myssyt ja töppöset. Avohyllyt ulosvedettävine lokeroineen säilövät kaiken eteiseen kertyvän pikkutavaran kuten avaimet, laskut, hiusharjat tms.

Senkki laatikoineen on Ikeasta, peili on äitini vanha ja se vääristää muutamista kohdista sangen veikeästi, naulakko ja lamput ovat Ellokselta, kello on saatu lahjaksi, jakkara on Kartellin Prince Aha ja se on raahattu kotiin paikallisesta sisustus Närhestä.

Matto on muovia ja löytyi Prismasta. Sen päälle on hyvä nostaa kosteat kengät, elleivät ne vaadi märkyytensä puolesta kylpyhuoneessa kuivattamista. Näin laminaatti ei kastu ja turpoa eivätkä kosteat kengät ala haista kenkäkaapissa. Matto on myös helppo pitää puhtaana eikä se kerää karvaa.

Naulakon vasemmalta puolelta on kulku makuuhuoneeseen ja tämä kuva on otettu vierashuoneen puolelta.Naulakkoon kasautuu yleensä eniten käytössä olevia laukkuja,  pyöräilykypäräni ja hattuja sekä sienipussiin kankaisia kauppakasseja. Seinällä olevat kuvat on ottanut Nina Dodd. Kaulakoru on koottu Baby Showereissani ystävieni tuomista helmistä ja sillä on tunnearvoa.

Käytävän päässä oleva kaappi on Ikeasta. Vaihdoin sen tylsät vetonupit Indiskasta löytämiini posliinivetimiin. Kaappi on syönyt sisäänsä vauvan kenkäkokoelman, harsoliinat, tuttipullot ja ruokalaput. Kaapin päällä on purkki hiuslenkeille ja -pinneille sekä hajuvesiä.

Iso kaapisto nielee sisäänsä kolme ulosvedettävää lestikköä kenkiä, joiden yläpuolella on tanko takeilleni ja paikka huivisäilytykselle. Toisessa kaksiovisessa kaapissa on L:n ja M:n takkitanko, joka on käytännössä vieraskäytössä, koska L:n kolme ja varsinkaan M:n kaksi takkia eivät vie paljoakaan tilaa. Samassa kaapissa ovat myös pyykkikopat ja kolme isoa koria, joihin on lajiteltu pienempiin laatikoita jakaviin koreihin mm. laukkuja, eläinten tavaroita, kameralaukku, ensiapupakkaus ja esilaisia partiotarvikkeita. Lisäksi  yksi kaappi on varattu siivousvälineille ja työkaluille

Tämä kuva on otettu keittiön oviaukolta eteiseen päin. Käynti kylpyhuoneeseen on tauluseinän vastakkaiselta puolelta ja ulko-ovi kuvanottopaikasta suoraan eteenpäin. Seinällä on vähitellen koottu sommitelma Muumi-kirjojen kuvituksia, joita on hankittu mm. Tampereen kirjaston Muumilaakson kaupasta ja Perromaniasta. Kehykset ovat Ikeasta. Palopeite löytyi taannoisella Tukholman matkalla 10Gruppenilta.

 

4 kommenttia artikkeliin “Eteinen osa 2.

  1. Tuota tapettia etsittiin ns. kissojen ja koirien kanssa. Ei käynyt pienessä mielessäni, että jos olin sitä ihastellut sisustuslehdessä vuoden 2005 tienoilla, vuonna 2010 se ei ehkä enää ole myynnissä…

    Onneksi sitä oli unohtunut kaksi rullaa yhteen rautakauppaan. Eivät itsekään tienneet, että heillä oli sitä, rullat oli piilotettu yhden esittelykaapin päälle ja ne olivat ihan pölyssä. Mutta tietokoneelta näkyi, että hiekanvärisenä oli kaksi rullaa myynnissä. 

    Alun perin piti olla mustavalkoisena tuo sama kuvio, mutta nyt kun silmä on tottunut,  ko. väri tuo ehkä kivemmin lämpöä tilaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *