Lastenhoitaja

Huhhuh!

Onpa tullut kokeiltua hoitaa oman jälkikasvun lisäksi vielä kahta leikki-ikäistä ja täytyy sanoa, että jos meille tulee toinen lapsi niin se tapahtuu aikaisintaan, kun tuo nykyinen on esikoulussa. Ihan kaikella rakkaudella. Ja vilpittömät lisäenergialähetykset niille, joilla on useampia alle 4-vuotiaita jatkuvasti hoteissaan.

Kuvattu asukokonaisuus on erään lapsenvahtisession jäljiltä melkoisen ryvettynyt ja alun alkaen suunniteltu kestämään ökly- ja vaipparäjähdykset, junassa istumisen, kantoreppu päällä hikoilun, tissi- ja muiden lasten kiinteän ruoan syöttötaistelut ja hiekkalaatikon laidalla kököttämisen.

Nyt kun kroppa alkaa synnytyssairaalareissun jäljiltä taas olla suhteellisen kunnossa, vauva on lihonut riittävästi ja säät suosisivat, ulkoilla voisi enemmänkin. Siitepöly saisi lakata kiusaamasta, onneksi sitä alkaa olla koko ajan vähemmän. Pahimpaan siitepölyaikaan kökötin useamman päivän sisällä ja kuvittelin säästyväni pölyltä, mutta sitten huomasin keittiömme mustien tasojen olevan keltaisen kerroksen peitossa. Ilmeisesti 7. kerroksessa asuminenkaan ei suojaa siitepölyn kinostumiselta sisään, joten samapa tuo on ulkoilla…

PS. 

Tällaisina julkisilla reissaus- ja lasten kanssa touhuamis-päivinä on hyväksi ja toimiviksi todettu Kozy Carrier ja kantoväline-yhteensopiva Kånken hoitolaukkuna.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *