Neurooseja ja asukuva reissusta

Olimme äskettäin risteilyreissulla Tukholmassa. Normaalisti matkailu saa minut räpsimään kuvia huomattavasti tavallista enemmän, mutta jotenkin uudenlaisessa tilanteessa matkustaminen johti siihen, että kuvia unohdettiin lähes kokonaan ottaa. Tässä yhdessä harvoista otoksista, jota napsittiin, olemme vielä satamassa ja juuri selvinneet hyttiin.

Minulla on tarve ”kotiuttaa” itseni samantien kun pääsen perille jonnekin. En osaa alkaa puuhata muuta ennen kuin olen pakkomielteeni mukaisesti saanut kaikki matkatavarat purettua vaate- ja jääkaappiin sekä vessan hyllyille. 

Tässä vaiheessa purku-urakka oli suoritettu, siispä oli hyvää aika kuvailla ja katsoa, mitä jälkikasvu tykkäisi tuosta melko hulppeasta ikkunalaudasta, jossa oli ökly-ystävällinen tatamimainen päällyste…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *