Liisa Ihmemaassa teekutsut

 

Suunnitelmissani on pitää kesäkuun loppupuolella Liisa Ihmemaassa-aiheiset teekutsut ja innostuin etsimään inspiraatiokuvia internetin ihmeellisestä maailmasta. Huomasin samalla, että aika moni muukin (vähän joka maassa ja mantereella) on keksinyt pyörän ennen minua. Mutta eipä haittaa! Jokaiset kutsut ovat varmasti uniikit, enemmän tai vähemmän suureellisesti järjestettyinä.

cupofdelight.blogspot.com

Täytynee pyytää pelikortteja keräilevältä veljeltäni muutamia heikoimmassa kunnossa olevia tai ei-niin-tärkeitä pelikorttipakkoja käytettäväksi tai hamstrata jostain halpoja pelikortteja koristeluja varten. Niistä saisi askarreltua hienoja koristeita kuten ”viiriketjuja” ja cocktailtikkuihin kiinnitettynä mainioita leivosten koristeita vaikkapa kuppikakkujen päälle laitettaviksi. 

loretablog.blogspot.com

Luova rekvisiitan käyttö lienee budjetin kurissa pysymisen kannalta avainsana. Siispä penkomaan asioita tuttavilta lainaan, pöyhimään korurasiaa ja koriste-esineiden varastoja sekä keräämään luonnonkukkia! 

fc00.deviantart.net

Saa nähdä, millaisia asukokonaisuuksia vieraat itselleen valitsevat, toki kaikissa teemajuhlissa on aina onnistuneempi tunnelma, jos asu on jotain muutakin kuin aikusviihdekaupasta matkalla ostetut pupunkorvat. Toisaalta satsaus sekin. Ei kaikilta välttämättä löydy ihan yllä olevan kaltaista kostyymiä kaapin perukoilta, mutta lähes jokaiselta löytyy joku julkisesti tai salaisesti cosplayta harrastava tai muuten vain kreisipukeutuva tuttu, jonka vaatekaapin voi käydä ryöväämässä.

www.familyfreshcooking.com

Ja tässä oiva esimerkki siitä, millaisiin mittoihin projektin ei ole tarkoitus riistäytyä. Kolmen ihmisen pyykit pitää pestä ja vaippoja vaihtaa ja öisin syöttää, joten joku roti pitää olla näissä juhlaprojekteissakin.

http://fabgabblog.com

Sain taloyhtiön hallitukselta luvan pitää juhlat taloyhtiön piha-alueella, joka on kyllä niin iso ja hyvin hoidettu, että on sinällään mukavaa, että sitä käytetäänkin joskus johonkin. Olen löytänyt pihalta jo sopivalle vaikuttavan rauhallisen, tasaisen nurkkauksen, jota reunustavat erilaiset koristepensaat ja -puut.

thecupcakeblog.com

Teemaan sopivia astioita saan lainaan äidiltäni. Tällä on ihania kultakoristeisia ja ruusukuvioisia vanhan ajan teeastioita, joita ei raaski käyttää arkena. Tarjottaviksi leivomme itse jotain ja vieraita on pyydetty tuomaan mukanaan jotain pientä teepöytään sopivaa. Erilaiset kakut, kuppikakut ja macaron-leivokset lienevät aika lailla must-have-juttuja, eikös?

www.luxist.com/

Vielä lopuksi linkki siltä varalta, että joku intoutuu pukeutumaan Liisa Ihmeemassa tyylisesti. Designjuices on koonut kattavan sarjan erilaisia teeman mukaan pukeutuneiden kuvia yhteen. Toivottavasti tästä saisi inspiraatiota myös omaan asuun…

http://www.designjuices.co.uk/2010/03/are-you-mad-as-a-hatter-or-are-you-alice-amazing-alice-in-wonderland-portraits/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *