Mitä paketista paljastuukaan…

Tiimityö kunniaan teema jatkuu. Lähes koko eilisen satoi ihan kaatamalla, vasta myöhäisillaksi kirkastui. Saimme siis M:n kanssa kyydin vanhemmilleni saunaan, kun kerran isäni oli muutenkin autolla liikenteessä. Kävimme myös postissa nappaamassa paketin, jota en sen särkemisen pelossa halunnut kuljetella pyörällä. 

Tilasimme kaverimme kanssa puoliksi Glorian Kodin, josta sai Ystävänlahjaksi valita esimerkiksi tuollaisen hienon potkuauton, jota olen himotellut jo ennen M:n syntymää. Ja nyt se tuli postissa, jee!

Saunoimme ja söimme, L:kin hölkkäili paikalle. Illan ohjelmassa oli myös paketin sisällön kokoaminen. Isän, veljen ja minun yhteistyöllä saimme kasattua auton. Nyt se on kotona ja odottaa M:n kasvamista. Isompiakin poikia (ja minua) olisi kiinnostanut potkutella sillä, mutta yläikäraja käyttöön oli neljä vuotta. Hö!

 

2 kommenttia artikkeliin “Mitä paketista paljastuukaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *