Nälkäinen nainen kiertää ympyrää ja kuvaa

L tekee ruokaa keittiössä. Kuulemma kasvistortilloita. Tai jotain. Ei juustoraastetta, koska juhannusklähmäyksen jälkeen tulisi syödä kevyemmin. Yleensä yllä olevassa liitutaulutarrassa oleva lause toimii ruokailuni punaisena lankana, mutta tällä hetkellä mikä tahansa ruoka kävisi, oli se sitten pää- tai jälkiruokaa. Nälkä!

Vauva nukkuu taas hetken, joten päätin ruokaa odotellessani kuvailla vähän. Meillä on kaksi Sohvi Kirahvia, toinen on kiivennyt olohuoneen vaihtuvan näyttelyn seinälle koristeeksi. Taulu on itse akryylimaaleilla maalaamani. Älkää kysykö, mikä tuo otus on. Vasta taulun valmistuttua tajusin sen muistuttavan Hayao Miyazakin Prinsessa Mononoke-elokuvan metsänjumalaa – kun pikkuveljeni, joka myös on suuri ko. herran elokuvien ystävä, mainitsi asiasta.

Vessan oven vieressä on vessan lattialämmityksen säätösysteemi, jota voi toki käyttää korujen ripustamiseen. Mitä ei voisi. Sen päälle on istahtanut Ferm Livingin tarrapaketin mukana tullut sisustustarrojen kiinnittämisen harjoittelemiseen tarkoitettu tipunen.

Ruoka on valmis! Olen pelastunut. Nyt syömään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *