7 kommenttia artikkeliin “Päivän asu

  1. Muistelisin pitäneeni mekkoa ennen kuin M syntyi eli jo maaliskuussa. Joskus joulun jälkeen tilattu siis todennäköisesti. H&M:n mallistojen vaihtumissyklin tietäen mekkoa valitettavasti tuskin enää löytyy mistään. Ainakaan nopealla vilkaisulla H&M:n verkkokaupan alessakaan ei enää ole mitään niitä vaatteita, mitä oli siinä samassa mallistossa kuin tuo mekko.

  2. Tekisi itsenikin mieli ostaa tuo mustavalkoinen, mutta mekkoja on aika määrä kaapissa ja tuo yksi lintukuvioinen jo… Eli saanee jäädä jollekulle muulle onnelliselle.

  3. Itse en edes uskalla laskea mekkojen määrää… Avopuoliso niistä välillä kyllä avautuu kun haaveilen uusista. Mutta täytyyhän niitä olla joka tilanteeseen, juhliin, hienompiin juhliin, arkeen, ihmisten ilmoilla kulkemiseen, töihin yms yms 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *