Päivän naurut

Saatiin neuvolasta tuollainen nelisivuinen läpyskä, jolla on tarkoitus kartuttaa koko perheen voimavaroja. Varmaan ideana ihan hyvä; jos kriisin partaalla oleva perhe saisi keskusteluapua. Tai sitten kyseiset tapaukset putoavat kaiken tukiverkon ulkopuolelle jo aiemmin tai myöhemmin. En tiedä, en ole asiantuntija.

Meillä vastailtiin kysymyksiin yhdessä, mikä sekin oli sallittua. Syötin M:ää ja L kyseli kysymyksiä. Vastausvaihtoehdot olivat asteikolla 1 (Täysin samaa mieltä) – 4 (Täysin eri mieltä).

Kun kysymys kuului yht’äkkiä: ”Tunnen itseni useimmiten vihreäksi?”, aloin hiljaksiin hihittelemään. L ei huomannut mitään kummallista vaan mulkoili kummastuneena, kun en vastannut. Oli pakko kommentoida, että herran ei parane ruksia siihen kohtaan tuntevansa itsensä useimmiten virkeäksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *