Framilla nyt: sunnuntaipuuhat

Kävin Ikeassa. Itse asiassa kävimme siellä peräti kolmen sukupolven voimin. Kannoin kotiin vain kolme kehystä, kaksi uutta mehikasvia ja vaihtorullia tarraharjaan, mikä on sangen hyvä saavutus.

Saimme kehystettyä kolme julistetta, huomenna ne voi kiinnittää ilman että naapureilla on syytä suuttua nakuttamisesta. Myös projektini ”Syö vaihteeksi kohtuudella” on sujunut hyvin huikean kauan – eli alle vuorokauden.

Asunnossa vallitsee levännyt ja raukea ilmapiiri, ainakin jos allekirjoittaneelta kysytään. Molemmilla talouden aikuisilla on ollut mahdollisuus puuhata jotain omaa ja mieluisaa, mihin ei joka päivä päästä. Nyt voi vain puoliksi torkkua ja keskittyä puoliksi tv-sarjaan. Ehkä syödä hedelmiä ja juoda teetä. Oikein kunnon sunnuntaiolo siis. 

Tuo yllä oleva kehys vain kaipaa edelleen kuvaa, jo neljättä vuotta. En osaa päättää, onko se peräti parempi kokonaan ilman… 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *