Päivän asu

Tuo perhosmekko on kyllä ehdottomasti yksi kesäsuosikeistani. Se ei ole niin avoin, että vaatisi alleen topin, se peittää tarpeeksi reittä ja peppua niin ettei aina tarvitse kaverikseen sukkahousuja, se sopii sekä arkiasuksi kaupungille että vähemmän muodollisiin juhliin, on mukava ja joustava päällä sekä uutena etuna: sen kanssa on helppo imettää.

Hiuksissa on eilen tehty kampauksen tapainen viritys, joka koostuu kahdesta letistä, jotka on solmittu takaa yhteen ja kiinnitetty hiuspinneillä ja puolella litralla hiuslakkaa, jotta tukkaa ei tarvitsisi laittaa enää ennen perjantain saunavuoroa. Ja miten niin olen laiska laittamaan hiuksiani?

Mekko,  ja tukkaperhonen ovat H&M:ltä. Koko helmikasa löytyi Ison Robertinkadun Fida Lähetystorilta. Ballerinat ostin hääkengiksi jostain Sellon kenkäkaupasta, en enää muista mistä. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *