Bebe reissaa taas!

Lähdimme aamulla Kuutin kanssa tien päälle vanhempieni ja toisen veljeni mukana. Kissojen ruokahuollon kaikki osa-alueet on jätetty kaveripariskunnan vastuulle ja vauvan sukulaiskummit vastaavat koiran hyvinvoinnista.

Luvassa on neljän päivän tiukassa rupeamassa:

– Piipahdus äidin suvun kotitilalla, jota enoni puolisoineen hallitsee nykyään suuren eläinlauman keskellä. Jos etsitte jotain hauskaa päiviinne, liikutte Savossa päin ja olette hevosihmisiä tai hevostelusta varovasti kiinnostuneita, kurkatkaa ihmeessä Rytsyretkien tarjonta.

– Mummolassa oleilua isovanhempien seurassa. Mahdollisesti myös rantasaunomista ja uimista. Varmasti hyvää ruokaa ja savolaiseen tapaan useat päiväkahvit ja ruokailua tiuhaan tahtiin.

– Pikkuserkun kesäiset kartanohäät. Hauskana yksityiskohtana mainittakoot, että tuleva morsian sieppasi morsiuskimpun häissämme puolisen vuotta sitten.

– Virkistäytyminen Vesileppiksessä kylpylään pulahtamisen ja kunnon aamupalan merkeissä ennen kotimatka-ajelua.

On hyvä lähteä reissaamaan. Ei ehdi ikävöidä miestä niin paljon, kun matkaa paikasta toiseen ja tapaa sukulaisia, joita ei ole tullut nähtyä sitten omien häiden, M:n ristiäisten tai viime kesän. Olisin joka tapauksessa halunnut tehdä maaseutukierroksen kesän aikana ja näin sekin hoituu näppärästi samalla kertaa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *