Ei ihan tiipii

Asuntomessualueen väliaikaismyymälästä tarttui mukaan Ivana Helsingin Luhta Homelle suunnittelemalla telttakuosilla kuvioitu viltti. Se vaikuttaisi olevan aika hyvää materiaalia, sillä se ei ole kerännyt kamalasti karvaa ja on hyvän tuntuinen ihoa vasten. Viltin pesunkestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään, sillä vauva tai kissat eivät ole vielä ehtineet järjestää sitä pyykkikuntoiseksi.Ikean useasta kohdasta hajonneen ja ryhtinsä menettäneen pitsityynynpäällisen sanottua viimein neljän vuoden käytön jälkeen meille näkemiin, hankin H&M Homesta tuollaisen Pohjois-Amerikan alkuperäiskulttuureiden kuosimaailmasta ideoita lainaavan tyynynpäällisen.

Se edustaa lähes täydellisesti sitä tyylisuuntaa, mitä tällä hetkellä ihastelen niin vaatteissa kuin sisustuksessakin: Voimakkaita kontrasteja, geometrisia kuvioita, mustaa, murrettuja luonnonsävyjä ja harmaata sekä etnisiä vaikutteita.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *