Hei karvakasa, älä itke puolestain

Arvon karvatakamukset. Huomenna tulemme kotiin ja pääsette taas sängyn jalkopäähän kehräämään seuraksemme. Vähän jotain ekstrahyvääkin saatatte saada siitä hyvästä, että olemme olleet viikon poissa. Mutta vaan, ellette ole tehneet tuhojanne mielenosoitukseksi.

Kissoja rakastava ystävä on käynyt sentään ruokkimassa teitä ja huolehtimassa muistakin tarpeistanne, kuten silittelykiintiön täyttymisestä. (Kiitokset vaan jo näin ennen kotiinpaluuta.) Ja kenties auringon lämmittämältä parvekkeelta voi tarkkailla lintuja, oravia ja lenkkeilijöitä.

Ja ainahan teillä on toisenne!

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Hei karvakasa, älä itke puolestain

  1. Olen monta kertaa sanonut, että tuo kissamme voisi mennä Huippumallikisoihin opettamaan intensiivistä poseerauskatsetta velttosilmäisille mallintaimille  – ruokapalkalla….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *