Tähän jokin kliseinen lause oman kodin parhaudesta

Vauvakuvasta tuli vahingossa perhepotretti.

Hei me ollaan kotona ja se on otsikosta huolimatta ihan mukavaa. Olen jo saanut reissupyykkiä pestyä neljä koneellista, viides odottaa vielä vuoroaan. Sitten on taas pyykkikopat tyhjinä. Jee!

Painoa oli tullut reissussa pari kiloa lisää (hups). Ja tiedoksi niille, joilla reissukiloihin auttaa vessassa vierailu, minulla ne ovat sitä sorttia, joka myös jää kiinni, ellei sitä pudota. Usein parin päivän laivareissun kilojakin pudotellaan vähitellen pois kaksi kuukautta.

Teen tänään tai huomenna tarkemman matkapäiväkirjan referoinnin ja reissukuvapläjäyksen teille, halusitte sitä tahi ette. Kuvia koetin räpsiä kyllä ihan blogiakin ajatellen – ja kirjasin asioita ylös niin tapahtumien kuin oman olemisen metatekstittämisen osalta.

Eli pari päivää luvassa on reissutykitystä, sitten lupaan siirtyä jo ajankohtaisempiin aiheisiin kuten harrastuskuvioihin, syksyn sisustusjuttuihin ja kuntoiluprojektiini. (Apua, nyt se on mainittu blogissa, joten enää en voi lintsata!

)

Värillistä huulirasvaa on hampaissa ja kaikki syödyt halloumit näkyvät jo käsivarressa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *