Päivän asu mamatwistillä

Classy ei ainakaan ole oikea sana kuvaamaan päivän asuani. Sainpa edes jotain puettua päälle ja hoidettua muutamia asioita sen sijaan, että olisin vain rauhoitellut vauvaa ja tehnyt kotitöitä yöpuvussa koko päivän. Hyvä minä.

Keravan Prisman edessä noin kuusissakymmenissä oleva rouva kosketti olkapäätäni ja aloitti: -Anteeksi. Ehdin jo miettiä, olinko syyllistynyt vaunuineni tien tukkimiseen vai oliko rouva kenties eksyksissä, kun hän jatkoi: -Hameessasi on todella ihana kuosi. En osannut hämmennyksissäni kuin yksisanaisesti kiittää kohteliaisuudesta.

Huomatkaa puklattu neuleen hiha sekä helma, jotka on jynssätty märällä pyyhkeellä ja tahranpoistoaineella ainakin lähes puhtaiksi.

Neule, kengät, imetyspaita ja kissahame: H&M / sukkahousut: Lindex / kaulakoru: Larnakan lentokentän asusteliike

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *