Kesäjuhlatuulahdus

Tässäpä olisi kuvat viime viikonloppuisissa kesähäissä edustamassa käyneen kahden miniperheemme jäsenen juhlatyyleistä.

M:n kauluspaita on lahjaksi saatu samoin kuin kravatti. (Ukolla oli – paidan lisäksi, myös Espritin pöksyt, jotka nekin on saatu lahjaksi, samoin kuin tennarit. Niistä ei vaan ollut yhtään kunnon kuvaa.) Pienenlivakka neule H&M:ltä, samoin kuin oma mekkoni. Bolero oli lainassa äidiltä, korut Kalevala Korun Vanamoa ja hiuspanta ystävän häihin Etsystä hankittu.Varsinkin kaikki minusta otetut kuvat olivat normaaliin verrattunakin aika laaduttomia, sillä ne ovat nopeasti räpättyjä ja ei-niin-paljon kuvauksellista silmää omaavan ja valokuvien rajauksesta tms. vähät välittävän veljeni ikuistamia. Lisäksi ilmeestä huomaa, että tuleviin juhlallisuuksiin osallistuminen nelikuinen vauva käsipuolessa hermostutti etukäteen… Ei siis ollut paljon valinnanvaraa.Kiitos vielä tätäkin kautta kauniista juhlasta ja herkistä hetkistä hääparille, tämän perheelle ja kaikille järjestelyistä vastanneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *