Syntymäpäivän lähestyessä

Tajusin juuri, ettei meillä ole seinäkalenteria ensi vuodelle. Tämän vuoden kalenterissa ovat komeilleet Nina Doddin räpsimät huomenlahjakuvat. Ajattelin kuitenkin, että seuraavaan kalenteriin voisi keksiä jotain muuta. Ja sitten näin sen. Eli jos joku lähipiiristä pohtii, mitä antaa lahjaksi ja haluaa antaa jotain tarpeellista niin kalenteri olisi kiva!

 

Finnish Design Shopin valikoimista löytyi muutakin ihanaa uutta kuten Marimekon Mökillä-korttisarja sekä Palaset-sarjan superihana keskikokoinen Norsu-säästölipas. Pelkään, että nuo loppuvat ennen kuin ehdin hankkia tuollaisen itselleni. Tasapainoilen kuuden euron hinnan sijaan loppusumman tuplaavien postikulujen kanssa. Aika vetoavasti nuo norsut kyllä katselevat. Eikös?

Muistattehan osallistua arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *