Kyllä meilläkin treenataan!

Vain yhdellä perheenjäsenellämme on tällä hetkellä treeniohjelma käynnissä. Edellinen treeniraportti on toukokuulta, joten ajattelin korjata asian. Kehitystä on tapahtunut ja onhan se odotettavissa, kun treenitunteja kertyy vuorokaudessa kahdesta yhdeksään!

Kuvassa istumatreenit ovat keskeytyneet ja vaihtuneet kiinteään tuijotukseen. On huolestuttavaa, että tietokoneen näytöllä pyörinyt Epic Sax Guy näytti oikeasti kiehtovan vauvaa.

Toukokuiset kyynärnojat ovat vaihtuneet vauhdikkaaseen matkakonttaukseen, istumalihasten vahvistamiseen sekä yleisiin tasapainoa ja notkeutta parantaviin harjoitteisiin. Pystyyn pyritään muun muassa kuvan esittämästä asennosta ja välillä innostutaan tapailemaan myös karhukävelyä.

Tällä hetkellä ohjelmassa on lisääntyvässä määrin seisomaannousuja tukea vasten, tavaroiden kiskomista pois paikoiltaan, painon siirtoa jalalta toiselle ja yhdellä jalalla seisontaa tukea vasten. Vain toisella kädellä tuen ottaminen ja asennon vaihtelu on saavuttanut suuren suosion, kulloinkin valvontavuorossa olevan aikuisen suureksi riemuksi.

Mielenkiinnolla seuraamme, pitääkö perhekahvilassa M:lle nopeaa kävelyn aloitusta
povanneen kylävaarin ennustus paikkansa…

Leppoisaa sunnuntaita!
Sain nukkua tänään aamupäivätorkut ja iltapäivällä on kuvataidekoulua
eli luvassa on vielä lisää akkujen lataamista tulevaa viikkoa varten.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *