4 kommenttia artikkeliin “Normaalia vauvaperheen elämää

 1. Mun äiti oli viikko sitten käymässä. pohjustan juttua sillä, että äiti on minua 40 vuotta vanhempi, eläköitynyt sairaanhoitaja ja hänen äitinsä oli Arvo Ylpön alaisuudessa Lastenlinnassa töissä. No niin. Äiti selasi jotain Akkainlehteä ja näki kuvan, jossa vauva oli kantoliinassa. Alkoi hirveä papatus siitä, mitä vääryyttä nyt on ja lapsen niska ei varmaan kestä jne. Yritin selittää, että nykyään kantoliinat ja -reput ovat arkea lapsiperheissä. Äiti sanoi, että sitten kun minulle joskus siunaantuu jälkikasvua hän tulee vahtimaan, että hoidan sitä oikein. Siinä vaiheesa ärähdin.

 2.  

  Törmään usein vanhempieni ikäpolveni suunnalta juurikin tuohon kantolaitteiden lähes vihaamiseen. Niitä ei saisi käyttää ja vaunut pitäisi repiä mukaan ihan kaikkialle esim. asuntomessuille, vaikkei niitä käyttäisi tai ne olisivat täysin epätarkoituksenmukainen kulkuväline.
   
  Kestovaippojahan ei voi osata käyttää, eeeei, liikaa insinööritaitoja vaatii. Ja nykyään tehdään kamalan vaikeita lastenvaatteitakin. (?!)
   
  Tekisi mieli sanoa, että maailma meni menojaan, toiset putosivat kyydistä…

 3. Ihanaa, tämä Fingerpori tuli nyt niin tarpeeseen… Tuntuu että yksikin vihjaus tai neuvo tai vinkki vielä, niin pää räjähtää!
  Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *