Näin seuraat palstaani vol. 2 sekä risuja ja ruusuja

Yksi parhaista virtuaaliystävistäni, nerokas, kaavioiden rakastajan lemmitty
Google Analytics tietää kertoa, että blogini päivittäisten kävijöiden keskiarvo on kasvanut. 
Ja se jos mikä lämmittää bloginpitäjän mieltä pitkäksi aikaa!

Tervetuloa kaikki uudet lukijat!

Olen myös huomannut muutaman pitkäaikaisen vakiokommentoijan (ja oletettavasti myös lukijan) rekisteröityneen Lilyyn ja ryhtyneen seuraajaksi. Hienoa! Seuraan itse monia palstoja, sillä se on helpoin tapa saada viesti siitä, kun joku muu lukija tai blogin kirjoittaja on vastannut kommentteihin

Jos ei käytä Bloglovinia tai muuta vastaavaa palvelua, joka kertoisi, milloin uusia juttuja on julkaistu, toimii Lilyn seuraustoiminto hyvin myös siihen tarkoitukseen. Siis pikapikaa klikkaamaan Seuraa palstaa-nappia, jollet ole niin jo tehnyt.

Jos haluaa silloin tällöin vaikuttaa blogin sisältöön, lukea lyhyempiä kuulumisia tai huomata joskus pika-arvontoja, kannattaa seurata blogia myös Facebookissa

 Ilman sinua olen lyijyä löytyy:

Facebookista & Bloglovinista

On aina ilo huomata saaneensa kommentteja juttuihin, arvostan niitä todella ja on mukavaa, että aiheista herää keskustelua. Jos siis pohditte, pitäisikö kommentoida, kommentoikaa ihmeessä. Luen kaikki kommentit, vastailen niihin ja muutkin lukijat tuntuvat reagoivan niihin ilahduttavassa määrin.

Minulle voi lähettää viestiä, parannusehdotuksia tai kysymyksiä postausten kommenttien ja vieraskirjan lisäksi myös niin kutsutun Shoutboxin kautta. Se löytyy palstan oikeasta sivupalkista. Toisin kuin kommentit ja vieraskirjan merkinnät, Shoutboxin viestit eivät näy muille ja ne toimitetaan suoraan sähköpostiini. Muistattehan liittää viestiin yhteystiedot käyttäessänne Shoutboxia, muuten en voi vastata teille.

Monessa blogissa on syksyn mittaan kyselty lukijoiden mielipidettä ja liityn täten kyselykaanoniin:

Millaisia juttuja luette mielellänne?
Mitä aiheita haluaisitte käsiteltävän lisää ja mitä vähemmän?
Paljon kuvia ja vähän tekstiä vai toisin päin?
Onko tyylillisiä, teknisiä tai muotoilullisia seikkoja, jotka saavat teidät näkemään punaista?

Kaikkea muutakin voi toki kommentoida, mutta kaikkeen en voi vaikuttaa.
Esimerkki ei-hyödyllisestä palautteesta: Nimimerkki Jorge kertoi eräässä kommenttiketjussa minun olevan ”Ihmeellinen vinkuja”. Luonnettani tai ulkonäköäni en siis ole laittamassa pikaremonttiin, mutta muutoin kaikki palaute on tervetullutta!

 

6 kommenttia artikkeliin “Näin seuraat palstaani vol. 2 sekä risuja ja ruusuja

  1. En osaa antaa rakentavaa kritiikkiä vaan tyydyn sanomaan että jatka samaan malliin 🙂 Innolla luen kaiken mitä kirjoitat ja monesti nyökkäilen olevani samaa mieltä. Koitan kovasti kunnostautua vielä tässä kommentoinnissa -yleensä kun ajattelen että jos ei ole oikein mitään kummempaa sanottavaa, jätän sanomatta. Mutta langoilla ollaan!!

    Ja rekisteröidyin ihan vaan kommentoinnin vuoksi, mutta nyt olen jäänyt pohtimaan tuota oman palstan pitämistä -tosin olen edelleen sitä mieltä etten osaa sinne tuoda mitään uutta kuin mitä tarjolla jo on.

  2. Olen lukenut palstaasi kesästä alkaen, ja kommetoinut silloin tällöin. Nyt rekisteröityneenä on kiva ”keskustella” ihan omalla naamalla ja nimellä. Olen samaa mieltä, että jutut on kivoja ihan samalla kaavalla mitä tähänkin asti. Sopivasti vauvaa ja aihetta vähän vierestäkin. Haluaisin vielä kysyä tuota teidän pojan ikää? Taitaa olla hiukan vanhempi kuin meillä 5,5kk. 

  3. Kiitos molemmille kommenteista!

    Ajatus omasta palstasta kannattaa jättää ainakin hautumaan. Itseäni nimittäin harmittaa, etten älynnyt aloittaa jo raskausaikana. Olisi ollut mukavaa, että siitä ajasta olisi jäänyt ikään kuin kuvallisia ja kirjallisia muistoja.

    M täyttää kuun loppupuolella 8kk. 🙂

  4. Perhanan perhana. Eka luonnos kirjoitettu, mutta vielä toistaiseksi julkaisematon. Eka pitää viilata pilkkua ja laittaa asetukset kuntoon ennekun kehtaa olla JULKINEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *