Poika saunoo, käy perhekahvilassa ja poseeraa salaa.

Olimme jälleen M:n kanssa koko aamupäivän MLL:n perhekahvilassa. M tekee vähemmän tuhojaan, kun hän voi tarkkailla muiden, pääsääntöisesti itseään isompien, lasten touhuja, pureskella eri leluja kuin mitä kotoa löytyy ja käydä tervehtimässä myös muita aikuisia. 

(Mitähän Hertta mahtaa tuijottaa tuossa kuvassa?)

Melkein naapurissa sijaitsevaan kahvilaan köpöttelimme Kozyn avustuksella. Parasta lähtöhetkessä oli se, ettei vauvaa tarvinnut topata korvista varpaisiin. Lähiömutsi teki muuten juuri kattavan postauksen aiheesta kantaminen kylmillä keleillä. Meillä sopivinta kantovarustusta haetaan edelleen.

Näillä keleillä olimme molemmat hikimärkiä, vaikka M:llä oli sisävaatteiden lisäksi vain ohut villatakki, villasukat ja -tumput, kauluri ja pipo. Itselläni oli ohut puolihihainen neule, kaulahuivi, pitkät sormikkaat ja poncho. Näillä varusteilla pärjännee siis vielä melko kovillakin pakkasilla. Kyllä kahden ihmiskehon tuottama lämpö jaksaa aina yllättää.

Lopuksi vielä päivän asun sisävaateosasto. Ai miksi kuvasarja – eikö yksi kuva olisi riittänyt? No olisi, mutta vaihtoehtoja läpikäydessäni huomasin, että myös M oli osallistunut kuvaussessioon.Viimeisessä kuvassa M näyttää mallia siitä, miten kahdeksan kuukauden ikää lähestyvän vauvan tulee seisoa.

Perjantai on saunavuoropäivä eli koko perhe pääsee saunomaan, tosin M saunoo kylpyammeesta käsin alalauteilla, mutta kuitenkin. Sekä äiti että poika ovat vähän flunssaisia. Sopii toivoa, että miedot löylyt avaisivat vähän hengitysteitä.

Terveisiä ja hyvät viikonloput vaan kaikille barbapapapaitaiselta valokuviin änkeävältä stalkkerivauvaltakin!

K:n vaatteet: Korvakorut ja leggingsit: Gina Tricot / Neule ja t-paita: Ellos / Kengät, kaulahuivi, sormikkaat ja poncho: H&M / Kånkenin ostopaikkaa en enää muista.

M:n vaatteet: Pipo, villasukat ja vakosamettihousut: Fida Kerava / Paita ja sukat H&M

 

 

3 kommenttia artikkeliin “Poika saunoo, käy perhekahvilassa ja poseeraa salaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *